Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΟΝ – ΝΤΕ – ΔΟΝ - ΚΑΒΑΛΙΕΡΕ


Στο νοηματουργικό εργαστήριο.

  Αφορμή για το άρθρο έδωσε μία συζήτηση που κάναμε (κάποιοι ευάλωτοι αργόσχολοι) στο εξοχικό μπαλκόνι οικίας, με θέα το πολυποίκιλο πράσινο της ελπίδας, έχοντας πειθαρχημένη απόσταση.

  Μεταξύ μπύρας και ενός πιάτου με ολίγα νοικοκυρικής ποικίλης ολιγάρκειας, που δεν απαγορεύτηκε  ακόμη η κατ’ οίκον παρασκευή παρότι Τρίτη.

  Αρχίσαμε την συζήτηση με θέμα την σκοπιμότητα που μπρεί να έχει η καμαρίλα της κομισιόν αν με τα ΕΝΤΕΡ-ΟΦ-ΒΓΑΛΤΙΚΑ που επιβάλλει να πάρει η κυβερνώμενη Κυβέρνηση των Ελλήνων, καταλήξαμε σαν πρώτο συμπέρασμα ότι, διασπείρουν τα μέτρα του κορωνοϊού με σκοπό να επιταχυνθεί η οικονομική πανδημία που έπληττε, πλήττει και θα πλήττει έτι περαιτέρω την Γερμανοπολύπαθη πατρίδα μας.

  Ο λόγος της διαθέσιμης επιφάνειας προς τα τετραγωνικά μέτρα ανά πελάτη στα κέντρα εστίασης – τουρισμού – διασκέδασης έχει πηλίκον 0. Είναι εντελώς ασύμφορα, αντιοικονομικά και ζημιογόνα μέτρα ως προς το κόστος λειτουργίας και κερδοφορίας των μαγαζιών.

  Όλοι θα μπουν μέσα ή θα βγουν έξω από το παιγνίδι. Αυτός καταλήξαμε είναι ο σκοπός τους, δηλαδή, η ΑΒΡΑΚΟΤΟΠΟΙΗΣΗ της τάξης των αυτοαπασχολούμενων και μικρών κυρίως επιχειρήσεων, που κάνουν όμως μεγάλη ζημιά στα Funds κατοχής, ‘οπως έκαναν οι ελεύθεροι σκοπευτές στη μάχη του Στάλιγκραντ.

  Εμείς οι ακάματοι Έλληνες αρχαιολάτρες και ελληνορθόδοξοι ως φορείς και πλατωνικοί συμποσιαστές, με αρχέτυπα που δεν μπορούν να ξεριζωθούν ακόμη από το DNA μας. Έχουμε τόλμη, αρετή και ελαττώματα, έχουμε όμως και άποψη λαθεμένη ή όχι θα κρίνει η μαιευτική και τα χειροπιαστά αποτελέσματα. Έχουμε ιδεολογικές διαφορές μεταξύ μας την μικροαστική αντίληψη του τσαγκάρη ή την συνδικαλιστική κομματική συλλογικότητα.

  Η συζήτηση έκλεισε, αφού λύσαμε όλα τα προβλήματα του πλανήτη επί χάρτου, αναζωπυρώθηκε με την ατάκα ενός της παρέας «θαυμάζω, είπε, τον Ερντογάν και την πολιτική του».

  Τον ρώτησα απορημένος τι εννοείς Λάκη; Καθώς είναι καταξιωμένος και επιτυχημένος εν μέτρω στο τομέα του και ο λόγος του έχει ειδικό βάρος. Αιτιολόγησε ως εξής : φωνάζει, απειλεί και εκβιάζει ο Ερντογάν ότι αν δεν του δώσουν περισσότερα, κάθε φορά, θα ανοίξει την στρόφιγγα ροής και θα πλημυρίσει την Ευρώπη με προσφυγομετανάστες. «Είναι μάγκας» ολοκλήρωσε ο Λάκης.

  Του απαντήσαμε συγκαταβατικά, ο Ερντογάν είναι ωσεί δικτάτορας, αυτά που είχε πάρει, που παίρνει και θα ξαναπάρει, αν πήγαιναν στο λαό της Τουρκίας θα ευημερούσε. Οι Τούρκοι έχουν μεγάλο πληθωρισμό και υπερχρεωμένη οικονομία.

  Ακόμη έχω την γνώμη, τα χρήματα που δίνει το ταμείο της Ε.Ε., στο οποίο και εμείς τσοντάρουμε, ότι μεγάλο μέρος τους, τα νέμονται οι παραγωγικοί συνέταιροι του Ερντογάν, που έχουν τα εργοστάσια τους εκεί. Δηλαδή οι ΦΟΝ-ΝΤΕ-ΔΟΝ-ΚΑΒΑΛΙΕΡΕ, που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς βιομηχανίας, τουρισμού, αγωγούς στερώντας την εργασία από τους δικούς τους οπεράιους στις μητροπόλεις των.

  Απάτριδες, αμήτωρες διεθνιστές και ενότητα των άκρων είναι γεγονός, έτσι είπα από μέσα μου χωρίς τσιγάρο, καθότι είμαι άκαπνος ξερόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου