Σάββατο 9 Μαΐου 2020

ΒΟΥΡΣΤ-ΚΕΜΠΑΠ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΕΣ


  Η δικαιοσύνη των αρχόντων είναι σαν την βροχή δεν ξέρεις πότε θα σε ποτίσει και πότε θα σε καταποντίσει (γνωμικό «Τανζανίας»).

  Αφορμή για το άρθρο έγινε η πληροφορία συνεργάτη ότι στην Λέσβο της Μυτιλήνης (αν τα μπέρδεψα δεν είναι καρφί), ότι λυμαίνονται στα περίχωρα της νήσου κακοποιά στοιχεία, λαθρομετανάστες και ίσως άλλοι, καθότι το φαινόμενο άρχισε με την αυθαίρετη και μη εισαγωγή τους.

  Αυτοί είναι εν δυνάμει προστατευόμενοι των ΜΚΟ, είναι ένα είδος εργοδοσίας, καθότι αν δεν υπήρχαν οι εισαγόμενοι (καημένοι) δεν θα χρειάζονταν οι ΜΚΟ αγνώστου ιδιοκτησίας. Εδώ αντιστρέφονται τα καθιερωμένα δηλαδή εργοδότης είναι το προϊόν (οι μετανάστες) που εξασφαλίζουν εργασία αγνώστου χρηματοδότησης και σκοπού. Αυτά για να κατανοήσουμε ότι «οι καμένοι» έχουν μπάρμπα στις κορώνες, όπως λέει η θυμοσοφία.

  Η δικαιοσύνη μας, τιμωρεί ενίοτε αυτούς, που υπερασπίζονται τις περιουσίες τους, από τους ενόπλους άρπαγες όταν εισέβαλαν αυθαίρετα στο ιδιωτικό ΑΣΥΛΟ. Που κλέβουν, αρπάζουν, απειλούν με μαχαίρια και όπλα.

  Δεν γνωρίζουμε ποιά είναι τα όρια, αυτοδικίας και άμυνας, πάντως δεν είναι το ίδιο πράγμα. Αυτοδικία είναι να πυροβόλησης κάποιον εν ψυχρώ, εκ των υστέρων και Άμυνα όταν υπερασπίζεσαι αυτό που δικαιωματικά σου ανήκει και είναι ΑΣΥΛΟ, που για να μπεί ο χωροφύλαξ παρά την θέληση σου χρειάζεται ένταλμα εισαγγελέα. Μήπως όμως, έχουν ένταλμα εισόδου, οι κατσικοκλέφτες και τα λοιπά κακοποιά στοιχεία. Από ποιούς όμως;

  Θα κάνουμε μερικές τραβηγμένες υποθέσεις, στο παρατράβηγμα της ασυλίας, που άτυπα απολαμβάνουν οι εν δυνάμει εμπροσθοφυλακή ΑΥΤΩΝ, που θέλουν να ερημώσουν τα νησιά από Έλληνες κατοίκους, να απαξιώσουν περιουσίες για ένα κομμάτι Βουρστ-Κεμπάπ.

  Επειδή δεν αρκεί η καταγραφή γνωστών, άλλωστε, αγνώστων γνωστών επιδιώξεων των εν Ευρώ συμμάχων μας. Σαν λύση προτείνουμε την δημιουργία περιπόλων, από κατοίκους των νήσων για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των, με δικαίωμα χρήσης συλλογικής καραμπίνας για αποτροπή και θεραπεία της νόσου.

  Θα δεχθεί άραγε το κόστος στον προϋπολογισμό η Κομισιόν; Μεγάλο το ερώτημα μικρή η προσδοκία. Να δείτε, ότι αριστεροκράτες, αντιδρώντας, θα χαρακτηρίσουν την νόμιμη άμυνα, φασιστικά ΤΕΑ και το ξέφρενο αμπέλι ως δημοκρατικό ανθρωπισμό της αριστεράς και της προόδου.

  Εμείς αυτό το λέμε πατρίδα της λεγεώνας των ξένων και χωματερή αποβλήτων χωρίς σύνορα. Πρωτοτυπώντας έτσι παγκόσμια, αφού δεν γνωρίζουμε να υπάρχει στον πλανήτη κανένα κράτος και καμμιά περιουσία, χωρίς κτηματολόγιο και εξαρτημένα όρια.

Υστερόγραφο : Η άδεια οπλοφορίας, που έχει ένας ποδοσφαιρικός παράγων επιδεικτικά, είναι διακοσμητικός ή χρηστικός; Λέμε και τα δύο, το ένα για πρόληψη, αφού οι κακοποιοί γνωρίζουν την οπλοφορία και το άλλο ότι μπορεί να γίνει χρήση του όπλου, αφού επιτρέπεται από τον νόμο ατιμώρητα.

Επιμύθιο : Η αυτοπροστασία ποδοσφαιρικού παράγοντα είναι πιο οπαδική, από την νησιώτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου