Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ;


     Τα γεγονότα ενός ιστορικού παζλ που διαδραματίζονται ανάκατα, δε φαίνεται εκ πρώτης όψεως να έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους. Αν δε γνωρίζουμε το αποτύπωμα του σχεδίου, θεωρούμε τα γεγονότα άσχετα μεταξύ τους, καθώς μάλιστα εξελίσσονται σε διαφορετικό τόπο και χρόνο.


      Για παράδειγμα, το βελούδινο διαζύγιο Τσεχοσλοβακίας, η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας σε 7 κρατίδια, η γερμανοποίηση της Ουκρανίας, το άλυτο μέχρι στιγμής Μακεδονικό, το εν δυνάμει μελλοντικό πριγκηπάτο της Πίνδου(των τσάμηδων), τα νησιά του Αιγαίου με την αμφισβήτιση της Λωζάνης, το προσφυγομεταναστευτικό με τα προσφυγοστάσια που ετοιμάζουν, η αυτονόμηση των Βάσκων-Καταλανών στο βασίλειο της Ισπανίας, η αποσχιστική λίγκα του βορρά στην Ιταλία, η υποβόσκουσα αντιπαλότητα Φλαμανδών-Βαλόνων στο Βέλγιο,είναι φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους ως προς το χρόνο, τον τόπο και τα αίτια που τα προκαλούν.
     
     Βλέποντάς τα μέσα από το μικροσκόπιο της διαλεκτικής, θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε τα γεγονότα με βάση τη θεωρία της ΄΄σχετικότητας΄΄. Δηλαδή ως διαχρονικές συγκρούσεις συμφερόντων-αντισυμφερόντων (άμπωτης – παλίρροιας των πλανητικών δυνάμεων στην ιστορική τους ροή, σε όλο τον πλανήτη γη).
     
     Τα γεγονότα που προαναφέρθηκαν για την Ευρώπη, δια βλέπουμε ότι έχουν ως κινητήριο μοχλό την ομοσπονδία 16 κρατιδίων με το συλλογικό όνομα Γερμανία (Deutschland uber alles ee). Κινεί τα νήματα βάσει του δικαιώματος που νομίζει ότι κατέχει ιστορικώς, κτητικά (αυτοκρατορία Αψβούργων, της Αυστρουγγαρίας, των οίκων Γλυξμπουργκ-Χοετζόλερν, Λάινεν του Κένιξμαρκ κι ας μας συγχωρήσουν αν παραλείψαμε κανέναν οίκο). Για τον ομιχλώδη οίκο των Άσερ-Νοσφεράτου, έπεται ειδικό άρθρο με τίτλο «η αιμοδιψία της αιμοφιλίας –μικροβιακός επιταχυντής Γιουχάν και το σωματίδιο του διαβόλου».
    
      Όλοι αυτοί οι οίκοι είναι ζάμπλουτες δυναστείες-λαφυραγωγοί εθνών, αρχαίοι και μοντέρνοι πειρατές με εθνόσημα και θυρεούς, πότε θιβετανικές σβάστιγκες των αγκυλωτών σταυρών και πότε πατρόσημα της siemens ss.
Τώρα επέβαλλαν την ευρωπαϊκή σημαία των επικυκλωμένων κύκλων ως σύμβολο της κύκλωσης των λαών. Δεν πρόκαμαν οι εν λόγω τεύτονες να χειραγωγήσουν πρώτοι την POWER ETERNUS (το δαχτυλίδι της δύναμης που πάντα κυνηγούσαν στους μύθους των Νιμπελούγκεν), δηλαδή την πυρηνική ενέργεια για παγκόσμια κυριαρχία του ναζισμού αφού τους πρόλαβαν τα πέρα μέρη(ΗΠΑ)
     
     Επανέκαμψαν λοιπόν και επανήλθαν προσπαθώντας με την POWER ECONOMICS την εξαγορά συνειδήσεων (κυβερνήσεων κλπ), εκμεταλλευόμενοι ακόμη και την πανδημία του κορονοϊού για να καθυποτάξουν τους λαούς, όπως τους υποβάλλει η τευτονική φύση του Νοσφεράτου.
                                                                               



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου