Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ


Επαγγελματικός ακαδημαϊσμός και 5η φάλαγγα

Άϊντε θύμα Άϊντε ψώνιο
Άϊντε σκύβαλο αιώνιο
Αν κοιμάσαι ξυπνητός
Θα σε τρων πάντα το βιός

  Για την διατήρηση της υποταγής των Ελλήνων από τους ανωφελείς Φεουδάρχες της συνεταιριστικής Ε.Ε. περιορισμένης ευθύνης και απεριορίστων δικαιωμάτων στην πατρίδα μας. Δεν αρκούν οι χρηματιστηριακές δεσμεύσεις που υπεγράφησαν επαχθώς. Χρειάζεται και ο ιδεολογικός αλληλοσπαραγμός του ατελείωτου εμφυλίου, να συνεχιστεί.

  Αυτό το μοντέλο αναίμακτης υποταγής, έχει σαν θεωρητικό τον νόθο πρίγκηπα Μέτερνιχ και στις μέρες μας το επαυξημένο πρόταγμα Κίσινγκερ. Η γνωστή καντονοποίηση κρατών της Ευρώπης, με παράδειγμα προς μίμηση την Γερμανία των 16 κρατιδίων και των πολλών ταχυτήτων ανάπτυξης.

  Το διαίρει και βασίλευε και η Ρώμη μίλησε, εφαρμόζεται πολύ αποτελεσματικά στην νέα Ε.Ε., των ανέστιων και διχασμένων μεταξύ τους πολιτών. Αυτό το πέτυχαν στην πατρίδα μας οι Γερμανοί, με την συντήρηση και διατήρηση μιας διαρκούς 5ης φάλαγγας, από την εποχή του σοσιάλ Βίλλυ Μπράντ, όχι κατ’ ανάγκη με στρατολόγηση, καθότι ο σοσιαλισμός διεθνιστικά αλληλέγγυα ιδεολογία, τον αποπροσανατολισμό για την δημιουργία ζαλισμένου κοπαδιού. Τον λαό έχουν αναλάβει ακαδημαϊκοί προσκείμενοι στον σοσιαλισμό, που δεν είναι εθνικός (για τον εθνικοσοσιαλισμό υπάρχει άλλη καβάτζα της ναυθαλίνης).

  Η κ. Ρεπούση, γνωστό ακαδημαϊκό πρόσωπο, έχει διαστρεβλώσει επανειλημμένα την ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, χωρίς να διαγραφεί μέχρι σήμερα από τον πολιτικό της φορέα. Εν γνώση της συμβάλει ως 5ης φάλαγγα, στον ιδεολογικό διχασμό των Ελλήνων. Συμπλέει μετά τουρκικά ιστορικά μυθεύματα σαν να είναι γερμανίδα σύμμαχος των και όχι ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ.

  Στα εξοντωτικά μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση, νομίζουμε με υποβολή της κομισιόν. Ο λαός σαν ζαλισμένο κοπάδι, βλέπει την οικονομική καταστροφή , κυρίως των μικρομεσαίων, όχι λόγω μόνο κορωνοϊού, αλλά και της γενικότερης Ευρωζωνικής κρίσης πριν την πανδημία.

  Προϋπήρχαν τα τρις ευρώ ελλείμματα Ιταλίας, Ισπανίας, Γαλλίας, λόγω βιομηχανικής μετεγκατάστασης, αυτό χωρίς καμμία ουσιαστική αντίσταση, αφού οι κατ’ επάγγελμα διαδηλωτές, δεν καθοδηγούνται πλέον από αυτούς που θα έπρεπε να υπερασπίζονται το μεροκάματο.

  Τα νέα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση με την διασπορά του κορωνοϊού, θα γίνουν ταφόπλακα των μικρομεσαίων, διότι ελάχιστα μαγαζιά εστίασης, τουρισμού, διασκέδασης, καφετέριες κ.λ.π., καθώς και των τροφοδοτών τους, θα αντέξουν και μετά τον Σεπτέμβριο.

  Το αποτέλεσμα θα είναι αλυσιδωτής σχέσης όπως, ανοίκιαστα καταστήματα, ανεργία, απαξίωση ενοικίων, καθίζηση τιμών ακινήτων, κατασχέσεις περιουσιών σε εξευτελιστικές τιμές, υπερχρέωση φορολογουμένων λόγω αδυναμίας πληρωμής υποχρεώσεων, εξάρτηση των παραγωγικών πολιτών από το κράτος, για ψιχία επιδομάτων και το κυριότερο υπερχρέωση του κράτους, σ’ αυτούς που προκαλούν το πρόβλημα, δηλαδή στους σωτήρες μας εταίρους της Ε.Ε.

  Θα θυμίζουμε εντονότατα τα κράτη του πρώην κομμουνιστικού μπλοκ,  πριν την κατάρρευση τους.

  Μία πρόταση, όχι του τι θα γίνει, αλλά τι πρέπει να γίνει κατεπειγόντως στις Τουριστικές περιοχές ΧΘΕΣ!!!

  Να γίνουν με κρατική και ιδιωτική συνεργασία συνεταιριστικές τροφοδοτικές μονάδες μικρές, μεσαίες, μεγάλες για συσκευασία εστίασης, ώστε να μη γεμίσουμε με προκάτ εισαγόμενα φαγώσιμα και άλλα αγνώστου προελεύσεως και συμφερόντων .
Και εμείς οι καταναλωτές, δηλαδή ο λαός συνολικά, να ζητούμε επίμονα και επιλεκτικά ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ. Λάθη παρελθόντος δεν χωράνε.

Με ιδρώτα ποτίζουμε
την γη για να καρπίσει
και τον καρπό εθάβανε
χωματερά να σβήνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου