Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

ΣΕΞ-ΠΙΠΙΛ ΚΑΙ ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΟΝΡΟΕ


  Μια ανάπαυλα από τα αντιγερμανικά μας, χωρίς να εγκαταλείψουμε το στυλ γραφής μας. Αποσυρθήκαμε λόγω Corvid-19, στο εξοχικό μας με την σύζυγο. Το σπίτι είναι κτισμένο μεταξύ πευκόφυτου λοφίσκου και ενός γραφικού λιμενίσκου, όπου δύει ο ήλιος καθώς τον αγναντεύουμε από την προβλήτα.

  Επισκέφτηκα με παρακείμενο φυτώριο, με σκοπό να προμηθευτούμε νέες τριανταφυλλιές, καθώς οι παλαιότερες της ΒΑΣΟΡΑΣ που έχουμε εξαντλούνται λόγω ηλικίας, αν και τις περιποιούμεθα με αγάπη, σκάβοντας βαθιά στις ρίζες της ύπαρξης τους. Αυτό μαζί με τις επιφανειακές ανοιξιάτικες τελετουργίες περιποίησης τους.

  Η ανθοπώλης μας πρότεινε μία ωραία ανθισμένη τριανταφυλλιά, που την ονόμασε ΙΝΓΚΡΙΤ ΜΠΕΡΚΜΑΝ (Ι. Μ.). Το άκουσμα ήταν ένα ευχάριστο ξάφνιασμα σκεφτήκαμε να! ένας ρομαντικός και νοσταλγικός ανθοπώλης.

  Ρωτήσαμε την νεαρά ανθοπώλη αν γνώριζε να μας πει κάτι για το όνομα του φυτού, δήλωσε άγνοια. Όταν την ρωτήσαμε, αν διαθέτει κάποια ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ (Μ. Μ.). Αυτήν την ξέρω! είπε η ανθοπώλης, αλλά δεν έχουμε τέτοια ποικιλία. Κατάλαβα όμως, συνέχισε, ότι και η (Ι. Μ.) που δεν ξέρω, θα είναι και αυτή ηθοποιός.

  Της εξηγήσαμε ότι ήταν Σουηδέζα ποιοτική ηθοποιός, μούσα του μεγάλου σκηνοθέτη Ροσελίνι, ενώ η (Μ. Μ.) υπήρξε παγκόσμιο σύμβολο του σεξαπήλ στην εποχή του θερμού πολέμου της Κορέας. Σήκωσε τους ώμους της ευγενικά και πήγε στο ταμείο.

  Αναθυμηθήκαμε παλιά ξεθωριασμένα γεγονότα της φωτογραφικής μνήμης. Τότε όπου ο πόλεμος της Κορέας, ήταν σε πλήρη ένταση μεταξύ της Βόρειας Κορέας και των υποστηρικτών της Κίνας, της ΕΣΣΔ και δορυφόρων τους από τη μία πλευρά των αντιμαχόμενων και από την άλλη η Ν. Κορέα με τους δικούς της αυτόκλητους υποστηρικτές ΗΠΑ – ΣΕΑΤΟ – ΝΑΤΟ.

  Πολεμούσαν αμφότεροι για την παγκόσμια ειρήνη, ρε γαμώτο, με πολεμικά μέσα, ρε ξαναγαμώτο και με δική μας συμμετοχή φαντάρων, ρε τρίσξαναγαμώτο.

  Για την ψυχολογική υποστήριξη των νεαρών φαντάρων, που ήταν υποψήφιοι ακρωτηριασμού και θανάτου στο πεδίο της ειρηνικής μάχης, οι ΕΜΨΥΧΩΤΕΣ πλασάρουν εκ του ασφαλούς στα μετόπισθεν, ως ψυχολογική βόμβα στήριξης του ηθικού των υποψηφίων μελλοθανάτων, την σεξοβόμβα Μουνρω.

  Πόσο! είχε σαγηνευτεί το ανδρικό φύλο από την μαστόρισσα, που η προπαγάνδα των ΗΠΑ, την χρησιμοποίησε ως λάφυρο ανταμοιβής μιας νυχτιάς, σε όποιον πιλότο των MIG της ΕΣΣΔ αυτομολούσε μαζί με το μαχητικό.

  Για να εξετάσουν ποιά ήταν τα μυστικά της υπεροχής των MIG, ενάντια στα FANTOM, καθώς πετούσαν με ταχύτητες Mach και ελίσσονταν πιο ακροβατικά, στις αερομαχίες για την επιβολή της ειρήνης. (Σχεδιαστής των MIG ήταν ο «ειρηνιστής» Alejander Alexandrovich MiKylin.)

Δύο γαϊδάροι μάλωναν για ξένη αχυρώνα (Λαϊκη παροιμία)

Ηθικόν δίδαγμα : Μία μοναδική κουτσή γαϊδάρα έχει μεγαλύτερη ψυχολογική αξία από χίλιους μελλοθάνατους επιβήτορες στη μάχη της προπαγάνδας. (γνωπικό ΕΛΑΝ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου