Σάββατο 16 Μαΐου 2020

ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ

Ο χρυσός λέγεται εύστοχα ευγενές μέταλλο καθώς προσδιορίζει επακριβώς την χρηστικότητα του που είναι ανάλογη με εκείνη των ευγενών δυναστειών, έκπτωτων και μη.
Δηλαδή, δεν έχει σαν μέταλλο σχεδόν καμία βιομηχανική χρησιμότητα, εκτός της αισθητικής πλευράς των κοσμημάτων. Αυτά δεν τρώγονται σαν το ψωμί και το λάδι για τις βασικές ανάγκες των ανθρώπων.
Έχει χαμηλή εσωτερική αξία, καθότι δεν συντηρεί τη ζωή όπως το νερό. Ούτε θερμαίνει και κινεί ενεργειακά τον πλανήτη όπως ο "μαύρος χρυσός" (πετρέλαιο).
Παρόλα αυτά, καταδυναστεύουν τον πλανήτη οι κατέχοντες τον χρυσό κληρονομικά. Σαν βασιλείς που κάθονται σε θρόνο χρυσών νεκροκεφαλών των προκατόχων τους.
Ο χρυσός επεβλήθη από την αχλή του από τους κατόχους του ως απόλυτη άτυπη σύμβαση ανταλλαγής του με αγαθά που παράγονται με κόπο, ενώ ο χρυσός παραμένει αναλλοίωτος στον αιώνα.
Υπάρχει όμως και το ουράνιο χρυσό, που είναι εξίσου σπάνιο. Είναι η πρώτη ύλη για παραγωγή ραδιενέργειας με σύμφυτη εφαρμογή, όχι μόνο για ειρηνικούς σκοπούς. Δεν έχει μπει ακόμη; στα γνωστά χρηματιστήρια αξιών του πολύπαθου πλανήτη των ανθρώπων. Νομίζουμε ότι στο μέλλον θα απειλήσει τα βασίλεια των βασιλευόντων με μια εν δυνάμει απειλή χρήσης καταστροφής κατεχόντων και αυτοκαταστροφής μη κατεχόντων. Αυτό εκβιαστικά με μια διελκυστίνδα ανταλλαγής απειλών, τύπου Β.Κορέας.
Η πώληση της τεχνογνωσίας ειρηνικής ενέργειας και η διασπορά της για πυραυλικούς σκοπούς σαν αυτούς που επιδεικνύει και εκτοξεύει το καθεστώς, απειλεί όλον τον πλανήτη να γίνει πλανήτης των πιθήκων για τον αχρείαστο χρυσό. Ο κερδοσκόπος θα πουλησει για τον χρυσό την χρυσή καδένα που θα τον κρεμάσει (παράφραση Μαρξ).
Εικοτολογικο επιμύθιο.
Το γνωστό νανοκαθεστώς είχε εκτοξεύσει πάνω από την προσκείμενη Ιαπωνία επιδεικτικά κάποιους ορφανούς πυραύλους. Ίσως είχε γνώση ενδεχόμενων China Covid.
Εικάζουμε ότι αν μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη ζητήσουν αποζημίωση για την βιολογική επίθεση που δέχονται με Κινεζική υπαιτιότητα, ο Βελιγκέκας καβάτζα της λαοκρατικής Κίνας θα κάνει θριαμβευτική τηλεοπτική επίδειξη διηπειρωτικών μεγαλοπυραύλων.
Ο θρόνος του επίγειου χρυσού τρίζει από το ουράνιο. Αυτός θα είναι και ο τριγεός των οδόντων της φύσης των υποχθόνιων δυνάμεων που επεμβαίνουν ιστορικώς καταγεγραμμένα σεισμοκαταλητικά.
Η ιστορία πριν τη διδάξουμε πρέπει να μας διδάσκει διερμηνεύοντας την μικροσκοπικά και μακροσκοπικά ως προς τις συνέπειες.

" Μαζεύτηκαν τα υποχθόνια
πάνω σε μαύρη ακτίνα,
συζήτηση ν'αρχίσουνε 
για τον χαμό τ' ανθρώπου"

Αράδες από ποίημα Ελαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου