Κυριακή 10 Μαΐου 2020

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΝΤΡΕΣ


Μικρές παρά-ξενες δικές μας ιστοριούλες

  Είχαμε παραβρεθεί στην προεκλογική συγκέντρωση του τότε ΚΚ Εσωτερικού, στην πλατεία Αριστοτέλους, με ομιλητή τον πρόεδρο του, Κουβέλη. Την ομιλία είχαμε σχολιάσει σε γνωστή ιστοσελίδα.

  Ξαναδιάβασα στο αρχείο μου το σχόλιο που είχα κάνει σε συγκεκριμένη πρόταση του. Είχε πει σε εντελώς ανύποπτο χρόνο, θα αγωνιστούμε ως δημοκρατικό κόμμα για την ελεύθερη διακίνηση προσφύγων προς την Ευρώπη.

  Είχαμε σχολιάσει τότε κ. Πρόεδρε εσείς στο διαμέρισμα σας δεν έχετε θωρακισμένη εξώπορτα, για να μην μπαίνουν μέσα ανεπιθύμητα στοιχεία; Λίγο καιρό αργότερα είχαμε σχολιάσει δήλωση της πανεπιστημιακού κ. Ρεπούση, πουείχε πεί σε ανυποψίαστο χρόνο και αυτή,  η σφαγή στην ΣΜΥΡΝΗ ήταν συνωστισμός.

  Το σχόλιο μας μεταξύ άλλων ήταν: Αν σε κυνηγάνε λυσσασμένα σκυλιά, με περιλαίμια από ρόγες βιασμένων γυναικών, πέφτεις στη θάλασσα για να σωθείς ή να πνιγείς προτιμότερα.
Αλήθεια η δήλωση της κ. Ρεπούση για πιο λόγο είχε ειπωθεί; Για να αποκαταστήσει την (ιστορική) αλήθεια τουρκικής εκδοχής; Θα είχε κάποιο κίνητρο για να πει, κατά παραγγελία μήπως, πιστεύουμε όχι από τους τούρκους, καθώς δεν μασάνε τα λόγια τους.

  Αυτές οι δύο παρά-ξενες δικές μας ιστοριούλες διαδραματίστηκαν από τον ίδιο ιδεολογικό χώρο, υποθέτουμε ότι υπάρχει κάποιο αόρατο νήμα που ενώνει διαφορετικές χάντρες σε ένα εν δυνάμει κολιέ.

  Η δράση των ΜΚΟ στην πατρίδα μας που δρουν έτσι σαν κράτη, είναι αγνώστου εθνικότητος και περίπου γνωστής χρηματοδότησης από παράκεντρα εκτός Ελλάδος π.χ. Δανία, είναι άλλη μία χάντρα στο κολιέ.

  Η δημιουργία προσφυγοστασίων (σαν να είναι βουστάσια) χωρίς συρματόπλεγμα, που λυμαίνονται την χώρα δηλαδή τα νησιά και την επιχειρούμενη διασπορά τους στην ενδοχώρα, είναι ακόμη μία χαντράρα στο κολιέ.

  Η απουσία του κράτους δικαιοσύνης στις λεηλασίες περιουσιών, ειδικά των νησιών μας από τους προσφυγομετανάστες (καημένους) είναι άλλη μία χάντρα στο κολιέ. Η τιμωρία ελλήνων που υπερασπίζονται το άσυλο τους και τη ζωή τους καθώς είναι εθιμικό δίκαιο παγκοσμίως, είναι άλλη μία χάντρα.

  Η επιχειρούμενη διασπορά προσφυγοστασίων στην ενδοχώρα (μάθαμε ότι έγιναν επεισόδια στην Έδεσσα) αυτό είναι χοντρές χάντρες στο κολιέ. Με το περιλαίμιο που μας φόρεσαν οι ευρωτουρκοφόροι φίλοι μας. Έχουν αρμέξει όλες τις ελιές από τα νησιά, οι προσφυγομετανάστες, ανενόχλητοι καθώς τους έχουν υπό την προστασία τους ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΤΕΣ.

  Μάθαμε ότι καταδικασμένος για 400 χονια παιδεραστής που βίασε σωματικά και ψυχικά 36 παιδιά, καταστρέφοντας τους την ζωή και των οικογενειών τους, αφού μετατράπηκε σε 25 χρόνια ειρκτή, αποφυλακίστηκε λόγω καλής διαγωγής σε 8 χρόνια.

  Αυτό το λέμε αλληλέγγυο, προς τους βιαστές, προς τους βιαστές κράτος δικαίου, παρότι και το ίδιο είναι βιασμένο από βιαστές της οικονομίας της σε όλους τους τομείς. Νομίζουν ότι και εμείς έχουμε το σύνδρομο της Στοκχόλμης, αλλά γελώνται οικτρά.

(θα συνεχίσουμε μεθοδικά και έχει ακόμη πολλές χάντρες απέραστες στο κολιέ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου