Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Αιμοδιψία της αιμοφιλίας – μικροβιακός επιταχυντής Γιουχάν και το σωματίδιο του διαβόλου


     Σόι πάει το βασίλειο λέει μια λαϊκή παροιμία εύστοχα και ισχύει διαχρονικά. Με σκοπό να μην πάει το βασίλειο σε χέρια άλλων δυναστειών, παντρεύονταν και γεννοβολούσαν οικογενειακά μεταξύ τους οι ηγεμόνες (εφηρμοσμένη οικογενειακή επιμειξία), ελέω ειδώλων.


     Στις ομίχλες των δασωμένων περιοχών της κεντρικής Ευρώπης, η δεισιδαιμονία των δρυίδων και δρουίδων επέβαλαν φόρο αίματος στους δενδρόβιους και χερσόβιους χωρικούς. Οι ανθρωποθυσίες προς εξευμενισμό θεοτήτων ήταν ένα καλοστημένο πρόσχημα για φλασκίωση φρέσκου αίματος. Το είχαν ανάγκη οι αιμοφιλικοί γόνοι της επιμειξίας των Μοργανατικών γάμων πατέρα-κόρης, αδελφού-αδελφής, μάνας-γιού και πάει λέγοντας. Οι ομάδες αίματος δεν είχαν ακόμη ανακαλυφθεί.
    
     Τα αιμομεικτικά παιδιά λοιπόν, που ήταν και κληρονομικοί μονάρχες (χωρίς να είναι και μονόρχεις), χρειάζονταν φρέσκο και ξανά φρέσκο αίμα για ημερήσια μετάγγιση, ίσως και θρεπτική πόση αίματος υγιών παρθένων και κούρων. Η ιστορία είναι γνωστή από το βιβλίο γάλλου ακαδημαϊκού ΄΄οι μεγάλοι Μύσται΄΄στο κεφάλαιο του μύστη Ράμα.
Ο ομιχλώδης  μύθος(;) του οίκου των Άσερ (Νοσφεράτου) για διατήρηση στη ζωή δια της αιμοποσίας είναι αληθινός, σε αντίθεση με τον φανταστικό δράκουλα. Μετά την ανακάλυψη των αιτίων της αιμοφιλίας με τις συμβατές ομάδες αίματος, παντρεύονται πλέον οι δυναστείες μεταξύ τους, αν και έκπτωτες, για τη διατήρηση και επαύξηση της οικονομικής των δύναμης συλλογικά. Όχι πλέον ελέω Θεού αλλά ελέω μαμωνά.

     Η αιμοφιλία γιατρεύτηκε. Πέρασε όμως στο dna των ευγενών τευτόνων και άλλων φεουδαρχών σαν μετάλλαξη ψυχολογικής ανάγκης, η αιμοδιψία του μόχθου των λαουτζίκων. Έτσι εξηγείται η ακόρεστη δίψα για κατάκτηση του πλανήτη με δύο παγκόσμια ολοκαυτώματα θερμού πολέμου και κρεματοριανής αγριότητας ευγενών αερίων.

     Μετά την κατεδάφιση και το διαμελισμό της, η τευτονική πρώην φεουδαρχική ομοσπονδία των 16 κρατιδίων με το όνομα Γερμανία, επανέκαμψε εντός 50 χρόνων. Έχοντας τη συρμαγιά των λαφύρων του Β΄ππ στο οικονομικό της οπλοστάσιο. Με την power eyernus της οικονομικής δύναμης του μαρκοευρώ, ξανακατέκτησαν την Ευρώπη σε πρώτη φάση. Δε γνωρίζουμε τι θα επιφέρουν στον πλανήτη γη οι αόρατοι γιοί της κορώνας δραπετεύοντας από τον μικροβιακό επιταχυντή της λαοκρατικής Γιουχάν.
Επιμύθιο

     Τους απαλλάσσουμε, αφού νομοτελειακά οι πόλεμοι είναι το φυσικό τους. Τους καταδικάζουμε όμως με την πλανητική δύναμη της Αράς των Λαών, οι κραδασμοί της οποίας γκρέμισαν εκ των έσω αυτοκρατορίες και αποικιοκρατίες Ανατολής-Δύσης στον ρου της καταγεγραμμένης ιστορίας

                             Ρητό Καζαντζάκη

     Δεν με ενδιαφέρει αν τιμωρηθούν οι δυνάστες μετά θάνατον αλλά πόσο υποφέρουν οι λαοί εδώ και τώρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου