Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

ΤΑΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΙΝΣΠΕΚΤΟΡ ΣΟΛΕΪ


  Ακούσαμε ότι ο Τραμπ θα ζητήσει αποζημίωση, από την λαοκρατική Κίνα, αν αποδειχθεί ότι ο Covid-19, δραπέτευσε από τον μικροβιακό επιταχυντή της Wuhan. Με συνέπεια να μολύνει παρακείμενη λαϊκή αγορά κινέζικης πληθυντικότητας.

  Μέγα πλήθος, μέγα πάθημα. Δεν λέγεται τυχαία τόσο βαριά κουβέντα, από έναν πλανητάρχη, κάτι γνωρίζει για να τα το πει ή έκανε λογικές υποθέσεις που μέλει να αποδειχθούν.

  Ενορχηστρωμένα όλα τα Μ.Μ.Ε. ανέφεραν, ότι τα κρούσματα του ιού, άρχισαν από την Wuhan, όπως ανέφερε η κινέζικη ενημέρωση (δεν θα μπορούσε να αποκρυβεί άλλωστε). Διερεύνησαν οι κινέζοι την πληροφορία ότι ο ιός μπορεί να προήλθε από τις νυχτερίδες φορείς, που ευρίσκονται σε παρακείμενο σπήλαιο, ως άλλοθι αποποίησης ευθυνών.

  Κατά την γνώμη μας καθώς δεν προκύπτει έτσι ανθρώπινη ευθύνη, αυτός ο ιός αν υποθετικά προέρχεται από τα εργαστήρια της Wuhan, δυσφημεί το κινέζικο ΤΑΟ. Τον φιλοσοφικό δρόμο του κινέζικου μυστικισμού του Κομφούκιου.

  Καθώς το ΤΑΟ μεταλλάχθηκε σε τροχοπέδη ανάπτυξης οικονομίας παγκοσμίως αφενός και αφετέρου έγινε αιτία για ανεξακρίβωτο αριθμό θυμάτων, από την διασπορά του ιού.

  Αν υπήρχε ένα νέο διαρκές δικαστήριο της Νυρεμβέργης, που θα εκδίκαζε με εξουσιοδότηση, παγκόσμια εγκλήματα και εν δυνάμει ενόχους. Θα ανέθετε την έρευνα στον Ινσπέκτορ σόλεϊ, που φωτίζει και φανερώνει όλες τις σκοτεινιές και αποκαλύπτει τους ενόχους. Βάζουμε λοιπόν στο επιχειρησιακό τραπέζι της έρευνας πρώτα τα γεγονότα και μετά τις υποθέσεις που προκύπτουν.

ΓΕΓΟΝΟΣ 1ο

  Επισήμως από την Κίνα ανακοινώθηκε, ότι τα κρούσματα της μόλυνσης άρχισαν από την Wuhan, όπου λειτουργούν ταυτόχρονα μικροβιακός επιταχυντής, παρακείμενη λαϊκή αγορά και στα περίχωρα σπήλαιο με νυχτερίδες, φορέων του Covid-19.

Υπόθεση 1η

  Η ευθύνη μπορεί να μην οφείλεται σε ανθρώπινη αμέλεια  ή και επιμέλεια περί της διαρροής του Covid-19, καθώς μπορεί να οφείλεται σε φυσικό φαινόμενο όπως η ελονοσία με τους ανωφελείς κώνωπες, μπορεί δηλαδή, να ευθύνονται ανωφελείς νυχτερίδες, έτσι αποσείεται η ανθρώπινη ευθύνη και βέβαια η υποχρέωση αποζημίωσης για την παγκόσμια ζημιά. Καθότι, θα μπορούσε να είχε συμβεί σε οποιαδήποτε χώρα. Παραδείγματος χάριν στην Αυστραλία που είναι παρακείμενη γεωγραφικώς ηπειρόνησος.

ΓΕΓΟΝΟΣ 2ο

  Καμμία άλλη υπερδύναμη ή δύναμη ή αδύναμη χώρα δεν στοιχήθηκε με την δήλωση τράμπ, περί αποζημιώσεως

Υπόθεση 2η

  Για ποιόν λόγω άραγε, δεν στοιχήθηκαν; Μήπως δεν θέλουν να τα χαλάσουν με τον παγκόσμια οικονομικό γίγαντα και προνομιακό συνεργάτη της Ε.Ε. UBER ALLES.

  Προτιμούν δηλαδή να τα χαλάσουν με την δική τους οικονομία, παρά τις συνέπειες που προκύπτουν λόγω πανδημίας, όπως πρωτοφανούς οικονομικής ύφεσης και ειδικά την χώρα μας που πλήττεται η βαριά της βιομηχανία δηλαδή ο τουρισμός. Εμπόριο, εξαγωγές και όλες ανεξεραίτως οι οικονομικές δραστηριότητες.

  Η υποχώρηση αυτών των δεικτών της οικονομίας, θα οδηγήσει νομοτελειακά, σε στάση πληρωμών, άρα πτωχεύσεις, ειδικά των χωρών του Νότου. Αυτό διότι οι «αλληλέγγυοι» κεντροευρωκράτες των ΦΟΝ – ΝΤΕ – ΔΟΝ – ΚΑΒΑΛΙΕΡΕ αρνούνται ομολογιακή χαμηλότοκη στήριξη. Η συνέπεια ειδικά στην πατρίδα μας, θα είναι να επιβληθεί αναγκαστική διαχείριση, που ισοδυναμεί με ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ.

  Μήπως υπάρχει άξονας μεταξύ Ε.Ε. UBER ALLES και των κρατών που ευρίσκονται υπό την κατοχική της συνεργασία; Όπως η Τουρκία και η Ρωσία. Είναι ανταγωνιστές όλοι με τις ΗΠΑ, αλλά ο καθένας ξεχωριστά ως προς τις ανάγκες του; Ειδικά μετά την πρόσφατη νομισματική και εμπορική σύγκρουση υποτίμησης, υπερτίμησης και κοπής νομισμάτων Ευρώ και Δολαρίου, καθώς και περί δασμών στα προϊόντα.

ΓΕΓΟΝΟΣ 3ο

  Αναφέρθηκε ότι γίνονται υπερπροσπάθειες από επιστήμονες για την εύρεση εμβολίων θεραπείας και πρόληψης του Covid-19.

Υπόθεση 3η

  Καλά ο ιός αν διέρρευσε από τον μικροβιακό επιταχυντή της Wuhan, η απορία μας είναι φορολογικής ρητορείας, ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕ; Πώς βρέθηκε, εκεί ο ιός; Υπήρχε καλλιέργεια του; Και αν ναι με ποιόν σκοπό; Αν πάλι προέκυψε από τις νυχτερίδες, γιατί μόνο στην Wuhan, στο εργαστήριο και από το εργαστήριο η διάδοση του;

  Δεν υπήρχαν αρουραίοι και άλλοι αυτόχθονες μεταφορείς ως πάροικοι της υπερλαϊκής της Wuhan, που θα τους είχε καβαλήσει ο ιός μέσω νυχτερίδων; Αυτό το σπήλαιο με τις νυχτερίδες είναι μοναδικό στην περιοχή ή υπάρχουν διάσπαρτα και παραπέρα; Δεν υπήρχαν νυχτερίδες φορείς πριν χρόνια; Πώς και δεν έγινε κάποια μετάδοση του ιού παλαιότερα;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 1ο

  Μάλλον δεν ευθύνονται οι νυχτερίδες (δεν ανακοινώθηκε ότι εξοντώθηκαν, ούτε ότι έγινε κάποιο σαφάρι, για ανακάλυψη άλλων παροικιών φορέων) αλλά συμπερασματικά ευθύνονται οι νυχτοφύλακες και οι ημεροφύλακες του εργαστηρίου, από όπου διέρρευσαν λάθρα οι ζώσες καλλιέργειας του Covid-19, μπορεί τυχαία ή ατυχώς τυχαία.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2ο

  Βασικό αξίωμα της εγκληματολογίας λέει : Σε ένα έγκλημα πιθανότερος ένοχος, θεωρείται αυτός που οφείλεται ή μπορεί να ωφεληθεί, από τις συνέπειες του. Είτε ως αυτουργός η ανήθικος αυτουργός όσο ατράνταχτο ή αληθοφανές άλλοθι έχει.

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ (άδει η Άλκηστης)

Επιμύθιο : Μπορούμε να θεωρήσουμε τον Covid-19 ως όπλο που πτωχεύει λαούς, με πρόσκαιρο κόστος για τον ηθικό αυτουργό. Καθώς η υποταγή που θα προκύψει είναι διαχρονική και άκρως αποζημιωτική ενώ η πανδημία προσωρινή.

  Μετά την έρευνα και αξιολόγηση των δεδομένων, το τελικό πόρισμα του Ινσπέκτορα, είναι ακόμη και αν ήταν ατυχές ατύχημα, σαν της Φουκουσίμα, ο Covid-19 ακόμη και αν είναι φυσικό φαινόμενο ανώφελων νυχτερίδων μίας χρήσης.

  Είναι διαβολικό δώρο που αξιοποιούν οι ΦΟΝ – ΝΤΕ – ΔΟΝ – ΚΑΒΑΛΙΕΡΕ του πλανήτη, η πανδημία και η αξιοποίηση της για κατάργηση κεκτημένων της εργασίας των λαών και επιστροφή δε βελτιωμένο εργασιακό μεσαίωνα που καθορίζει το ύψος, το βάρος και το προσδόκιμο ζωής των λευκών ιθαγενών, της λαϊκούρας που θα επιζήσουν.

  ΕΥΧΗ τα μακίτρινα γιλέκα της Ευρώπης της Ευρώπης ακούν; Οι ΖερβοΒελουχιώτες ας πλησιάσουν ΣΙΡΙΖΑ μεταξύ τους, αφήνοντας κατά μέρος τις ιδεολογικές τους αγκυλώσεις του παρελθόντος, καθότι το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ είναι πλέον αντίπαλο συνδικάτο, κι ας συνεργαστούν για την Ελλάδα ρε γαμώτο, όπως αναφώνησε η χρυσή Πατουλίδου.

  Αυτό το χώμα είναι ολονών μας. Διαλέγοντας και διαλεγμένοι, νέες συμμαχίες, νέες συμφωνίες, νέοι ορίζοντες!!!

Άιντε θύμα Άιντε ψώνιο
Άιντε σύμβολο αιώνιο
Αν ξυπνήσεις μονομιάς
Θάρθει ανάποδα ο ντουνιάς  
(από την «μπαλάντα του κυρ Μέντιου», Κ. Βάρναλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου