Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΚΟΡΑΚΟΖΩΪΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΚ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ


Άρθρο με αφορμή το πρόστιμο λουομένης λόγω κορωνοϊού

  Μια μακιαβελική υποθετική(;) οδηγία της κομισιόν. Απαγόρευση με βαρύ πρόστιμο για τους παραβάτες η κατ΄ οίκον, εν υπαίθρω και εν θαλάσση, ατομική άσκηση πολιτών άνω των 50 ετών (που συντελεί στην μακροζωία λέμε εμείς) και έχει σαν αποτέλεσμα την επιβάρυνση του ταμείου.

  Κυρίως όμως συμβάλει (η μακροζωία) να μένουν στα αζήτητα (η επένδυση), οι εισαγόμενοι προσφυγομετανάστες, με ανοσία στον Corvid-19, για τους οποίους δε ισχύει η αυστηρότητα των μέτρων (ούτε στο αραίωμα, θα απαιτούνταν, ολόκληρες πολιτείες γι’ αυτό και θα φαινόταν το αδύνατο της ενσωμάτωσης τους, ούτε ο περιορισμός της κυκλοφορίας τους, πώς θα πληρώσουν πρόστιμο;).

  Είναι αντικαταστάτες-πολίτες χαμηλού κόστους και μηδενικής ΠΑΤΡΙΔΟΦΡΟ-ΣΥΝΗΣ. Αυτός, ίσως είναι, ο στόχος της νέας τελικής λύσης για ORK NEATERDAL Ευρωπαίους πολίτες(όπως τους θέλουν). Μέχρι τώρα η συνδρομή των Μ.Κ.Ο.νιστών πρασινιλόγων διακινητών με άγνωστη(;) χρηματοδότηση, είναι αρκούντως επιτυχημένη.

  Δεν γνωρίζουμε ακόμη το πέναλτι που θα επιβληθεί στην Ελλάδα για την επιτυχημένη της πολιτική περί της πανδημίας και κάνει τους Έλληνες να αντιστέκονται ξανά, ζώντας αυτή την φορά και όχι πεθαίνοντας, σαν την πρώτη στο Ρούπελ και στην εθνική αντίσταση.


Επιμύθιο : Τους ξαναμιλούσες για πράγματα που αποσιωπούσαν και αυτοί ΤσιπροΠολάκευαν για το δημογραφικό, που θα το έλυναν ως αλληλέγγυοι μεσεγγυούχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου