Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣΜΕΤΡΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ


Ένα διήγημα φρικιαστικής φαντασίας

  Σε μία φανταστική κοινωνία μεσαιωνικού τύπου, αν γινόταν πανδημία πονοκεφάλου, που θα έπληττε επιλεκτικά μόνο τους ηλικιωμένους, θα εφαρμόζονταν η θεραπεία της γκιλοτίνας. Με το σκεπτικό ότι η καρατόμηση των νοσούντων, θεραπεύει το σώμα από τον πονοκέφαλο (πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι). Πράγματι, αποτελεσματική και χρησιμότατη συνταγή, που εκτός τους πονοκεφάλους ιαίνει και το ταμείο συντάξεων.

  Αυτή η ιστοριούλα θα μπορούσε να διαδραματιστεί στο διήγημα του Βουτυρά (το γκρέμισμα των θεών). Αξίζει κανείς να την διαβάσει, είναι πολύ συμβολική. Κατά την περίοδο των επιδεικτικών βρυχηθμών των υπερδυνάμεων για υπεροπλία του ενός εις βάρος του άλλου. Η Βόμβα Νετρονίου του Ρήγκαν, άφηνε άθικτα τα κτήρια και εξόντωνε μόνο τα έμψυχα όντα. Αυτός ήταν ο απειλητικός βρυχηθμός του καουμπόι.

  Ο κορωνοϊός από όπου και αν προέρχονταν, είναι μία συμβολική και βελτιωμένη Βόμβα Νετρονίου, που αφήνει άθικτα τα κτήρια και  τους νεότερους εργαζόμενους στα κράτη μέλη της Ε.Ε. και όπου γης. Ακόμη αφήνει άθικτη την χλωρίδα και την πανίδα γενικώς. Εξοντώνει ασθενείς και ηλικιωμένους που επιβαρύνουν τα κρατικά ταμεία και τις τράπεζες των ιδιοκτητών.

  Αυτός και αν δεν είναι φασιστοιός -19, όπως θα έπρεπε να τον ονομάσουμε τον κορωνοϊό. Ας προσέξουν όλα τα κίτρινα γιλέκα των λαών της Ευρώπης, διότι Νέος παντοτινά δεν μένει κανείς ,  εκτός των Γερμανών ΦΑΟΥΣΤ και ΝΟΥΣΦΕΡΑΤΟΥ. Θα έρθει και η σειρά τους, όταν και αν συνταξιοδοτηθούν, να μην επιτρέψουν την καρατόμηση των συντάξεων, που δουλεύτηκαν με ιδρώτα και αίμα.

  Διαβλέπουμε ότι αυτός είναι ο στόχος των κορακοζώητων δυναστειών των ΦΟΝ ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΥ – των ΝΤΕ – ΔΟΝ ΚΑΒΑΛΙΕΡΕ. Δηλαδή η διαχρονική διαχείριση των κορωνοϊών στο διηνεκές.

  Ακόμη επιδιώκουν να μπει πλαφόν ηλικίας και θα επιβάλλουν λύτρα επιβίωσης. Τα μακίτρινα γιλέκα, δεν γνωρίζουμε πόσους μήνες μας προϊδέαζαν για την υπόθεση, που κάναμε για τις συντάξεις τους ματαίως.


Επιμύθιο : Αυτός, τελικά, είναι ο φασισμός πάνω στον φασισμό των προφητικών έργων «1984» του Οργουελ και του «θαυμαστου νέου κόσμου» του Χαξλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου