Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΤΟ ΞΕΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΦΑΤΙΜΑ


Η προειδοποίηση μίας Κασσάνδρας προς τους κρυπτοσάϊλοκ του 4ου Ραϊχ

Έρχεται σαν μέλλον από το παρελθόν το φώς που μας διαφωτίζει διαχρονικά. ΠΑΡΕΛΘΟΝ – ΠΑΡΟΝ – ΜΕΛΛΟΝ ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ (γνωμικό ΕΛΑΝ).

Οι προφήτες ανά τους αιώνες ταξιδεύουν νοερά, σαν επιβάτες ακτίνων φωτός, που τρέχουν προς το μέλλον, ξεπερνώντας το παρόν, Επιστρέφουν με το αντίθετο κύμα χορδής ως κομιστές γνώσης μελλούμενων, που έχουν συμβεί πριν συμβούν.

Η Κβαντική Φυσική πάντα το ερευνούσε για πειραματική απόδειξη και πάσα ΧΡΗΣΗ (CERN). Με κόστος έρευνας τρισεκατομμυρίων. 

Αυτά εισαγωγικά...

  Το πνεύμα όπου θέλει πνεί, μας λέει προφητικό ανάγνωσμα. Ο Απόστολος Παύλος μας μίλησε για την μυστική του εμπειρία (Αρπαγή Νοός). Ανέβηκε μέχρι τρίτου ουρανού εκτός σώματος και άκουσε ρητά – άρρητα.

  Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς μας μίλησε για τη θέα του ακτίστου φωτός και την ψυχοτεχνική μέθοδο της κυκλικής προσευχής, για επικοινωνία με το επέκεινα, που μίλησε ο Αριστοτέλης.

  Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ιωάννη, οι προφητείες του Πατροκοσμά του Αιτωλού, των σύγχρονων αγίων Παϊσίου, Πορφυρίου και πολλών άλλων αγίων. Ακόμη οι προφητείες του Εράσμου, που επαληθεύονται, είναι λίγα από τα άπειρα, που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε, για προφήτες και προφητείες από διάφορες κουλτούρες και προφητείες παγκόσμια.

  Οι βαδιστές του ουρανού δεν έχουν σύνορα (γνωμικό ΕΛΑΝ).

  Αυτό το ήξεραν καλά ο Τσόρτσιλ και ο Χίτλερ, που είχαν ωροσκοπικά μέντιουμ ως συμβούλους.

Αυτά δευτεροεισαγωγικά...

Ακολουθεί το κυρίως θέμα, σε νέο άρθρο με τίτλο :

Η ΑΚΟΡΕΣΤΗ ΒΟΥΛΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου