Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Η ΑΚΟΡΕΣΤΗ ΒΟΥΛΗΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


  Ο Β’ Π.Π. άνοιξε το κουτί της Πανδώρας, που παραμένει ανοικτό, όπου ξεπήδησε η διασπορά της ατομικής και πυρηνικής ενέργειας ανεξέλεγκτα. Σε καθεστώτα τύπου Βόρειας Κορέας για πολεμικούς ή εκβιαστικούς σκοπούς των πατρώνων της. Να θυμηθούμε και την ειρηνική χρήση του Τσερνομπίλ και της ΦΟΥΚΟΣΙΜΑ.

  Ο νομισματικός και εμπορικός πόλεμος, που άρχισε μεταξύ ANSUS χωρών της Ευρώπης – Κίνας ενάντια κυρίως στις ΗΠΑ και των δορυφόρων της (Brexit, δασμοί, ισοτιμίες, απειλητικές δηλώσεις). Αποκάλυψε τον λανθάνοντα ανταγωνισμό, για πλανηταρχία, με ειρηνικά μέσα. Υποβόσκει σύγκρουση Γιγάντων, που ο κορωνοϊός και το προσφυγομεταναστευτικό έβγαλε στην επιφάνεια (Τουρκία, Συρία, ΑΟΖ, Κύπρος, Ισραήλ, Πετρέλαια).

  Η ατμόσφαιρα θυμίζει τις παραμονές του Β’Π.Π. με τον ζωτικό χώρο (Ντανσιχ) που ζήτησε η εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία αν πρόσχημα, ετοιμάζονταν τότε για την ρεβάνς του Α’Π.Π., νυχθημερόν από την πρώτη μέρα μετά την ήττα. Δημιούργησε οπλικά συστήματα νέου τύπου ακόμη και εν δυνάμει ραδιενέργειας για πολεμικούς σκοπούς (βαρύ ύδωρ, πύραυλοι V2).

  Αφού είχε ετοιμάσει όλο το πολεμικό πακέτο κατασκεύασε την αφορμή του Β’Π.Π. με τα γνωστά αποτελέσματα του, δηλαδή τον διαμελισμό της, έτσι πολύ συνοπτικά...
Η ΥΔΡΑ του εκκολαπτόμενου 4ου Ράιχ ως συνερευνήτρια χρηματοδότης στο CERN. Ίσως προσπαθήσει να υποκλέψει την αποκωδικοποίηση των μυστικών του δένδρου της γνώσης καλού – κακού, για παγκόσμια κυριαρχία. Θα προκαλέσει και πάλι την φύση του θεού, όπως διαχρονικά μας προειδοποιεί η ΓΕΝΕΣΗ.

  Η αλαζονεία των Τευτόνων, που νομίζουν πως έγιναν θεοί, εξαγγέλλοντας προς πάντας ότι βρήκαν το σωματίδιο του θεού είναι σαν το φτερό στον άνεμο και ούτε, μπροστά στην κραταιά δύναμη του θεού της φύσης.

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ :

Με την ταξιδεύουσα στον χρόνο φαντασία τους, αν μπορούν να αναλογιστούν τις συνέπειες για τον πλανήτη πριν συμβεί, (καθότι και η κοιλάδα της σιλικόνης δεν υπνώτει), τότε ίσως δεν επαληθευτεί η προφητεία της Φατιμάς, προσωρινά, διότι δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να ξαναγίνει μετά πενήντα χρόνια, όπως είχε πει ο Τσόρτσιλ το 1945. Επαληθεύτηκε με λάθος 25 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου