Κυριακή 26 Απριλίου 2020

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΡΑΧΝΗ-ΛΑΟΙ ΟΜΗΡΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΟΥΡΣΟΥΛΟΦΟΝΤΕΡΛΑΙΕΝ


     Αν σκοτώσει κάποιος άνθρωπο, είναι δολοφόνος. Αν σκοτώσει 10,20,30, είναι κατά συρροή δολοφόνος. Αν σκοτώσει χιλιάδες ή εκατομμύρια τότε είναι κατακτητής. Αν δε σκοτώσει κανέναν ο ίδιος αλλά οι άνθρωποι αυτοκτονούν εξαιτίας του τότε είναι χρηματιστηριακός αργυραμοιβός.
     Η χρηματιστηριακή πυραμίδα της πρωθυπουργίας Μπερίσα στην Αλβανία, ήταν μια χούφτα δολάρια σε σχέση με την ελληνική μεγάφουσκα. Για να είμαστε όμως δίκαιοι, το έγκλημα κατά της Ελλάδας είναι μικρή σαπουνόφουσκα σε σχέση με την πισίνα της πλανητικής απάτης των αργυραμοιβών της goldman Sachs και lehman brothers ( να θυμηθούμε τον Sachsεφωνίστα Μπιλ Κλίντον που επισκέφθηκε την Ελλάδα ως παπαγαλάκι συμφερόντων και όχι ως πρόεδρος των ΗΠΑ όταν έλεγε: «αν υπήρχε ολυμπιακό μετάλλιο για την οικονομία, θα το έπαιρνε η Ελλάδα»

      Τα σαΐνια της Wall street τζόγαραν μεταξύ τους τα αξιόχρεα κρατών (να θυμηθούμε τις πτωχεύσεις Ισλανδίας και Ιρλανδίας). Εισέπρατταν τα πλατινένια μπόνους για την πάρτη τους, προσφέροντας ως αντάλλαγμα την υποταγή και υποθήκευση κρατών (με το όποιο δίκαιο) στις ανώνυμες οικονομικές δυναστείες έκπτωτων οίκων-νοσταλγών Aψβούργων (και τώρα πάλι ήδη ΟυρσουλοφοντερΛαϊενίζουν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου