Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΣΕ ΑΛΕΙΨΩ ΜΕ ΒΛΕΝΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΝΑ ΓΙΑΝΕΙΣ

Αυτό το θυμοσοφικό γνωμικό μας θύμησε η δήλωση της κας Λεγκάρντ για την συμπάθεια προς τα χειμαζόμενα παιδιά του Αφρικανικού καμινιού της Νιγηρίας και όχι προς τους Έλληνες.
Σημειολογικά εξάγονται κάποια συμπεράσματα.
Επιρρίπτει όλη την ευθύνη της δυστυχίας μας στον κακό λαό, δίχως καμία συνευθύνη του συναφιού της.
Για παράδειγμα τη ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΡΚΣ (χρυσοί ανθρωποκαρχαρίες) με τις χρηματιστηριακές παγκοσμιοποιημένες απάτες (πρόσφατο παράδειγμα της google που μηνύθηκε από Αμερικάνους επενδυτές για φούσκα) και που προκάλεσε την παγκόσμια οικονομική κρίση.
Δεν είπε κουβέντα ποιοί εκμεταλεύονται την δυστυχία του Νίγηρα, ποιή την προκαλούν και ποιοί στηρίζουν καθεστώτα διεφθαρμένοι.
Επεμβαίνει στην επιλογή μας στηρίζοντας αυτούς που αποκαλούμε κομψά "μνημονιακούς" με τα ίδια ισόβια πρόσωπα πολιτικής διαχείρησης και διαφθοράς.
Ασφαλώς και δεν μας λυπάται η εμφανής "εκπρόσωπος επι μισθώ αγνώστου διευθυντηρίου".

Η κα είναι "HIS MASTER VOICE". Τους εμπιστεύεστε κα Δ.Ν.Τ.? ΓΙΑΤΙ? Κα ΔΝΤ δεν συμμετέχει ο φορέας σας στις αξιολογήσεις κρατών διαχρονικά? Δεν γνωρίζατε ΤΙΠΟΤΕ? Για το μεγάλο φαγοπότι?

Δεν ήταν δύσκολο για εσάς να δείτε την μεγαλοέξοδη λαμπρότητα των Ολυμπιακών που επέβαλε με τη συμπαράσταση σας η προνομιούχα τάξη ενός υπερδανεισμένου κράτους με ανύπαρκτη ανταγωνιστηκότητα της τάξης του 7 προς 1 της σχέσης εισαγωγών προς εξαγωγές.
Δεν έχετε καμία συνευθύνη κα Λαγκάρντ?

Έστω ολίγη αυτοκριτική, αλαζονική ευθυκρίτρια "έτσι για τα προσχήματα"...

aVax 19+5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου