Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΑΝΔΡΕΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΝΔΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ


 Έχουμε δύο σχετικές απορίες. Αν το Π.Α.Σ.Ο.Κ * σάπισε όπως μας πληροφόρησε ο αρχηγός του, άρα σάπισαν και οι παράγοντες του ως συστατικά μέρη, πως φιλοδοξεί να κυβερνοσυγκυβερνήσει τον Τιτανικό;
Απορία δεύτερη . Τι αξιοπιστία μπορεί να έχει ο κος Σαμαράς όταν δήλωσε προεκλογικά ότι αν δεν του δοθεί αυτοδυναμία θα οδηγήσει την χώρα σε αλλεπάλληλες εκλογές και μετεκλογικά μετά το Βατερλώ ότι πιθανές νέες εκλογές είναι καταστροφικές για τον τόπο.
Αυτό στην πολιτική αργκό το λέμε κολοτούμπα.
Αιδώς Μεσήνιε η Ιστορία καταγράφει. Μέμνοισω τους προπάτορες.
Ακόμη και ο Χίτλερ παρασημοφόρησε τους ηρωικούς Έλληνες του ΡΟΥΠΕΛ που αντιστάθηκαν υπερασπιζόμενοι την πατρίδα. Και η προμαμή σου Π. ΔΕΛΤΑ πρόσφερε την Μεγίστη θυσία, ως προσφορά στην Πατρίδα, θυσιάζοντας την ζωή της ως αιώνιο σύμβολο αντίστασης. Πιστεύουμε ότι θα ήθελε να είσαι ΑΝΤΩΝΗΣ-ΑΓΡΑΣ και όχι ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ του αντώναρου. Το προσωρινό σύστημα της ΧΑΙΛΕΡΚΕΛ – ΣΟΙΜΠΛΕ – ΛΑΓΚΑΡΝΤ καρατάρει τις αντοχές και αντιστάσεις του ΠΟΠΟΛΟΥ. Αντί να μας ταΐζουν οψάριο από τις θάλασσες μας, ας τολμήσουμε με ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ 4ο ΜΕΓΑ ΟΧΙ. Διαπραγματευόμενοι και απαιτώντας τα δίκια μας (χρυσός, αποζημιώσεις πολέμου, κλπ, κλπ) και όχι επαιτώντας, ως πεμπτοφαλαγγίτες να δεχθούν την υποταγή που τους προσφέρεται, έναντι πινακίου φακής για το ΠΟΠΟΛΟ και ανωνυμία σκανδάλων διατήρησης θώκων και παραίτησης δικαιωμάτων και απαιτήσεων. Το μετάλλιο του καρλομάγνου δεν είναι τίτλος τιμής αλλά υποταγής. Το ραντεβού με την ιστορία είναι ΤΩΡΑ.

* Πολιτικοί Αναξιόπιστοι Σάπιας Οικονομικής Κραιπάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου