Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΤΑΧΙΛΙΑ* (Η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ)


Με την ευκαιρία των επερχόμενων εκλογών, ας αναλογισθούμε κριτικά πάνω στην πολύ πρόσφατη ιστορία της νεώτερης Ελλάδας και ας προσπαθήσουμε να βρούμε τα αίτια και τους αίτιους της σημερινής δυστυχίας μας και μέσα από αυτά τα σπέρματα μιας απαλλακτικής παλιγγενεσίας

Οι σπόροι των αλλοτινών στο σήμερα καρπίζουν
κι αν σαν σωστό αυτό θα το δεχθούμε
του σήμερα ο σπόρος είναι του αύριο ο καρπός
καρπός και σπόρος μαζί σπόρος και καρπός αντάμα
πιο πρώτο πιο δεύτερο δεν το γνωρίζουμε ακόμη.
Ας μπολιάσουμε με το μάτι της αλληλεγγύης το δέντρο μας
Συν-συλλογικούς καρπούς στον κήπο μας να συνάγουμε
Γιατί η ΔΙΑΙΡΕΣΗ και η ΑΦΑΙΡΕΣΗ δεν μας ταιριάζει
κάλιο ΣΥΝ-ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ.

Τα κόμματα που διεκδικούν να ανέλθουν στον τράχηλο διά της πολιτικής είναι 36. Κατά την άποψη μας είναι αδύνατο να κατορθώσουν το 3% ώστε να εκλέξουν βολευτή. Ασφαλώς το γνωρίζουν καλύτερα από το αφελές πόπολο. Σκοπός τους είναι να στερήσουν κουκιά από τους μη ελεγχόμενους φορείς από το συνεξουσιαστικό συνσύστημα, αφού ούτως ή άλλως η ψήφος ήταν χαμένη για τους γνωστούς ασκεπείς πλέον πολιτικούς φορείς, το δίλλημα είναι θα ψηφίσουμε για την σωτηρία των πολιτικών συνδιαχειριστών της Ελλάδας ή για την σωτηρία του ΠΟΠΟΛΟΥ και την τιμωρία των υπαιτίων της ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.
ΙΔΟΥ η ΚΑΛΠΗ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ.
Στην ατυχή Παγκαλαία χώρα, των Γιανίτσαρων, των Αντώναρων, των Τιτανικών και των συνεπώνυμων ιστορικών Εθναρχών, των λογισταράδων της ισχυρής Ελλάδας, της αυτοδύναμης Ελλάδας, της καθημαγμένης Ελλάδας, της Ελλάδας που μπορεί με όλους μαζί θύτες και θύματα, της Ελλάδας των τιτανικών, των δομημένων, του αρχιπελάγους της τριχωνίδας και του βαλτοπεδίου, της Ελλάδας των εκτρόσημων.
Το ας προσέχαμε είναι παρελθόν, το ας προσέξουμε είναι το μέλλον, των παιδιών μας και το δικό μας παρόν.

*Τραχιλιά = θηλιά στον τράχηλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου