Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Άδειασε η κα Μέρκελ τους αντιπροσώπους της στην πατρίδα μας με την συγκλονιστική δήλωση της, ότι οι Έλληνες υποφέρουν από τα λάθη των πολιτικών τους. Οποία ομολογία! Μας εξέπληξε...
Δεν προσδιόρισε όμως ποιά λάθη εννοεί, αν έγιναν ηθελημένα, αν συμμετείχε και το σύστημα της σε αυτά μέσω ΖΗΜΕΝΣ κ.λ..
Ένα καραμπινάτο λάθος κατά την γνώμη μας είναι και η παραποίηση των στατιστικών δεδομένων για τα οποία ήταν ενήμεροι με δήλωση του αξιοματούχου της. Παραπλανόντας τους όποιους επενδυτές για την πιστοληπτική μας δυνατότητα, αυξάνοντας έτσι την εξάρτηση και αναξιοπιστία μας.

Μας απειλούν ότι αν δεν ξαναεκλέξουμε τους υπαίτιους της Νεοελληνικής καταστροφής, τα ονόματα των οποίων δε μάθαμε από τις λίστες Χριστοφοράκου, θα παρακαταστραφούμε (μιας και κατεστραμένοι είμαστε ήδη).
Δηλαδή κα Μέρκελ τους εμπιστεύεστε για τα συμφέροντα σας και συμφορά μας. Έτσι εξασφαλίζετε το άλοθι ότι εγώ μίλησα, εσείς μάθατε από πρώτο χέρι και σε περίπτωση που φευ ο λαός ψηφίσει τους συνεργάτες σας, θα νομιμοποιηθούν τα πάντα ατιμωριτί και παραβιστίν...

Κα "Σοιμέρκελ" άλλο πράγμα είναι οι αναγκαιότατες μεταρρυθμίσεις της κρατικοδίαιτης πραιτωριανής και πελατειακής λειτουργίας του συνσυστήματος που στηρίζετε, και άλλο η πολιτική δυναμική μεταρρύθμιση- που δεν επιθυμείτε.

aVax 19+5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου