Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ


 « Η πιο σώφρων στάση μπορεί να είναι κι η πιο τολμηρή» εν λευκώ σ. 409 ΕΛΥΤΗΣ

Εκφράστηκε το εκλογικό σώμα παρά την καταιονιστική υποβολημότητα των Μ.Μ.Ε., ότι θα είναι ψήφος θυμού εν θερμώ, επομένως λάθος, που θα διορθωθεί με πιο νηφάλια σκέψη. Το κόψιμο των καθοδηγητών και παραδιαφωτιστών της κρίσης του ΠΟΠΟΛΟΥ είναι να το πείσει ότι η έκφραση του στην κάλπη δεν θα ήταν προϊόν σκέψης και συνειδητής επιλογής. Έτσι προκάλεσαν την τεχνητή γονιμοποίηση του αυγού του φιδιού με την εκκόλαψη του πισσαρισμένου λυκόφωτος των παγανιστών. Επισείουν τον κίνδυνο της ακυβερνησίας λες και δεν μας κυβερνά η Τρόϊκα με το μαστίγιο του ΡΑΪΧΕΜΠΑΧ.
Η προσπάθεια νομιμοποίησης όσων υπεγράφησαν εν αγνοία του ΠΟΠΟΛΟΥ, από μία συνκυβέρνηση τραπεζίτη για τις τράπεζες και τους ηθικούς αυτουργούς της κατάντιας μας (ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΤΕΥΤΟΝΕΣ και ΜΙΖΟΛΗΠΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) αμνήστευση των καταχραστών. Διότι δεν είναι δυνατόν όλα τα καραμπινάτα σκάνδαλα, να έγιναν με την υπογραφή ενός ανδρός έστω και αν είναι ο ωραίος Μπρούμελ. Αυτή η συνεξουσιαστική συνκυβέρνηση του συνσυστήματος που «βυθίστηκε στην Χωροκάλπη» από τον λαό, προσπάθησε και θα προσπαθήσει να συγκυβερνήσει απεμπολίζοντας τα εθνικά μας δικαιώματα υπέρ των UBER ALLES έστω και από σπόντα. Το κράτος δεν έχει μία συνέχεια ανεξάρτητα από την όποια κυβέρνηση μόνο ως προς τις υποχρεώσεις, αλλά και ως προς τα δικαιώματα (κλεμμένος χρυσός Β.Π.Π. – πολεμικές αποζημιώσεις).
Επανακοστολόγηση υπερκοστολογημένων, μείωση τοκογλυφικών επιτοκίων αναδρομικά. Αυτά έτσι εντελώς συνοπτικά.
Η πλύση εγκεφάλου που προσπαθεί το συνσύστημα με «Μουλινέ Περμαγκανάτ, BEDADIN το λένε τώρα» να μας κάνει, δεν θα περάσει.
Δεν θα δώσουμε νομιμοποιητική ψήφο στα σκάνδαλα στις επερχόμενες μάλλον εκλογές.
«Μια μικρούτσικη ελπίδα ετοιμάζεται να αποσπασθεί απ’ την οργή των λαών» εν λευκώ σ. 409ΥΤΗΣ

Το Ντόμινο βοά και οδύρεται έως ότου φανερωθούν οι υιοί του λαού, λέμε παραφράζοντας τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου