Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΙΑΚH ΕΤΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗ HIS MASTERS VOICE

 «Μία εικόνα χίλιες λέξεις» κινέζικη παροιμία.

Οι συνειρμοί που θέλει να προκαλέσει ένα σύμβολο, προσδιορίζουν την ιδεολογική θέση και έναν απώτερο συμβολισμό, διαχρονικά μέσα στην συγκυρία. Ταυτόχρονα προσφέρει μία ιδεολογική στέγη, ετερόκλητων στρωμάτων της κοινωνίας, ανάλογα με την υποκειμενική ανάγνωση του συμβόλου.

Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σαν περιτύλιγμα προϊόντος χωρίς προϊόν. Ο λόγος για το νέο σήμα σύμβολο του ΣΥΡΙΖΑ με το ημιδιακριτό αστέρι που δημιουργούν οι συντεταγμένες όπως μας έδειξαν στην γιγαντοοθόνη του Βελλίδειου, Μοιάζει λίγο με ανεστραμμένα τρίγωνα της μασωνίας, λίγο με το αστέρι των ερυθρών ταξιαρχιών ή της 17ης Νοέμβρη.

Πιστεύουμε ότι το νέο σύμβολο είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας ευφυών στελεχών, που υπαινίσσεται διάφορα, προς πολλούς αποδέκτες. Αν το σήμα πλασαρίζονταν στις 17 του οποίου μήνα τότε ο υπαινιγμός θα ήταν προφανέστερος.

Ασφαλώς και γνωρίζουν ότι δημιουργείται θέμα. Δεν μας πληροφόρησαν τον συμβολισμό που έχει το αστέρι που δεν μας έφερε την ξαστεριά όπως έλπιζε ο Βάρναλης κάποτε. Τι θέλουν να πουν ή τι υπονοούν; Ένα αστικό κόμμα, σε ένα αστικό κράτος, έχει ψηφοφόρους της αστικής δημοκρατίας, κατά συντριπτική πλειοψηφία.

Προς τι αυτή η πρόκληση; Μήπως θέλουν να χάσουν ψηφοφόρους; Καθότι οι αναρχικοί, οι εξωκοινοβουλευτικοί και γενικά οι όποιοι περιθωριακοί και περιθωριακές είναι μία μικρή μειοψηφία. Ασφαλώς οι καθοδηγητές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πολιτικοί αυτόχειρες κάπου αποβλέπουν.

Πιστεύουμε ότι είναι δηλωσίες νομιμοφροσύνης προς το βαθύ ανατολικογερμανικό καθεστώς του παρασκηνίου. Την εύνοια του οποίου είχαν από την εποχή του ψυχρού πολέμου. Το ρωσόφιλο Κ.Κ.Ε. και το Κ.Κ. Εσωτερικού ανατολικογερμανικής καθοδήγησης, πιστεύουμε ότι έχουν βαθείς δεσμούς με τις μητροπόλεις τους. Υπάρχουν αρχεία της ΣΤΑΖΙ.

Κατά την πρόσφατη ομιλία του στο φεστιβάλ της Κ.Ν.Ε. ο κ. Κουτσούμπας δεν ανέφερε ούτε μία φορά την Γερμανία, που είναι ο ηθικός και υλικός αυτουργός και πάλιν υπαίτιος της Νεοελληνικής καταστροφής.

Ρητορεύει συστηματικά ενάντια στις Η.Π.Α. το ΝΑΤΟ και καμιά φορά χλιαρά αναφέρει την Ε.Ε. την δήλωση της Μέρκελ ότι δεν θα διακινδυνεύσει τα Γερμανικά συμφέροντα στην Τουρκία χάριν της Ελλάδος (δηλαδή πίσω από τα Τουρκικά συμφέροντα είναι η Γερμανία) δεν την αξιοποίησαν ρητορικά ενώ τα δύο Κ.Κ., την δήλωση των Η.Π.Α., ότι τα νησιά της Ελλάδος έχουν υφαλοκρηπίδα, δεν την ανέδειξαν.

Αυτά έτσι γενικά. Ίσως εξειδικεύσουμε σε άλλο άρθρο. Τώρα σχετικά με το νέο σύμβολο του ΣΥΡΙΖΑ διερωτώμεθα προς ποίους μπορεί να απευθύνεται για να βγει όφελος. Ως γνωστό υπάρχει έντονος ανταγωνισμός του ενεργειακού άξονα και όχι μόνο μεταξύ της Γερμανοκρατούμενης Ε.Ε. Τουρκίας – Ρωσίας – Κίνας από την μία και ΗΠΑ από την άλλη.

Η Ελλάδα σαν μέλος της Ε.Ε. έχει υποστήριξη μόνιμα από τις ΗΠΑ, ενάντια στην ΧατζαροΤουρκική επεκτατικότητα και τελευταία από την Φαλλία. Προφανώς όλοι για τα δικά τους συμφέροντα, όπως εξάλλου έπραττε, πράττει και θα πράττει με όλα τα μέσα θεμιτά και αθέμιτα η Γερμανία. Υπάρχει ιστορική απόδειξη περί αυτού.

Η επιλογή στρατοπέδου για τα δικά μας εθνικά συμφέροντα είναι το ζητούμενο. Τα Κ.Κ. με την όποια μετάλλαξη, πλειοδοτούν στο αντιαμερικανικό κλίμα, σαν απόδειξη νομιμοφροσύνης προς την ενοποιημένη πλέον Γερμανία των δεκάξι κρατιδίων. Το αστέρι σε όποια σημαία και ειδικά με Κόκκινο ή Ροζουλί φόντο είναι το διαχρονικό σήμα του Αντιαμερικανισμού.

Σαν επιμύθιο να θυμίσουμε την δήλωση ΤΣΙΠΡΑ, που είχε κάνει πριν την εκλογή του αντιπαγκοσμιοποιητή ΤΡΑΜΠ και υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων, «να μη μας βρει αυτό το κακό». Μία δήλωση παπαγαλάκι υπέρ του εκλεκτού των αγορών ΚΛΙΝΤΟΝ, που θα απένειμε στην ΕΛΛΑΔΑ του ΣΙΜΙΤΗ το ΝΟΜΠΕΛ οικονομίας αν υπήρχε κατά δήλωση του.

Αυτά για να μην ξεχνάμε. Το Κ.Κ. εξωτερικού Ρωσόφιλο, και το Κ.Κ. εσωτερικού (με όποιο όνομα) ΑνατολικοΓερμανόφιλου είναι τα δύο μανίκια του ζουρλομανδύα που μας φόρεσαν οι Γερμανοί, καθώς δεν έφυγαν ποτέ από την Ελλάδα εκμεταλλευόμενοι τον αναίτιο εμφύλιο με την βοήθεια δοσιλόγων εισοδηστών στα αστικά κύματα ως πικράγγουρα.

Ένα βαρόμετρο ως μέσο σύγκρισης θα ήταν «πόσες γερμανικές επενδύσεις λειτουργούν στην Ελλάδα και πόσες χιλιάδες στην Τουρκία». Η χρηματοδοτούμενη βιομηχανική διείσδυση στα Βαλκάνια, αποβιομηχανοποίησε την πατρίδα μας και με την βοήθεια συνδικαλιστικής νομοθεσίας. Το ανελαστικό Ευρώ ευνοεί τις εισαγωγές εξοντώνοντας τους εναπομείναντες μικρομεσαίους.

Η μετεγκατάσταση των βιομηχανιών, συνετελέσθει στις πρώην κομουνιστικές χώρες, με την συνδρομή της συνδικαλιστικής ισόβιας νομενκλατούρας, της αριστεράς και της προόδου. Στην ρητορεία τους ούτε ελαχίστη αυτοκριτική ως προς τις χαμένες θέσεις εργασίας και της συρρίκνωσης του προλεταριάτου με υπαιτιότητα τους.

Αποστολή εξετελέσθει

Υποταγή συνετελέσθει

Από το άρθρο μας το κατά Μάρκον Ευαγγέλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου