Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΤΕΥΤΟΝΙΑΣ

 Μία προηγμένη εφαρμογή λογοεκφυλισμού στην αναδυόμενη ΝΕΟ-ΧΑΤΖΑΡΙΑ.

Οι παρασκηνιακοί ΦΟΝ-ΝΤΕ-ΔΟΝ-ΚΑ, αφού μας φόρεσαν το φέσι με το επαχθές χρέος που προκάλεσαν (το αυτό ισχύει για όλες τις υπερχρεωμένες χώρες της Ε.Ε. Βορρά-Νότου). Επέβαλαν μέσω χρηματοδοτούμενων Μ.Κ.Ο. , την ντε φάκτο συνοίκηση με προσφυγομετανάστες κυρίως μουσουλμάνους αποίκους – ιεραπόστολους με την ομπρέλα του ΤΟΥΡΚΟ-ΤΕΥΤΟΝΙΚΟΥ άξονα.

Όπως είναι επόμενο, κουβάλησαν μαζί τους την αδιάλλακτη και φανατική ισλαμική κουλτούρα και εν μέρει την μπούργκα. Συνηθίσαμε την θέα και εν μέρει την αποδέχθηκαν ορισμένοι, αφού αγνοούν τις συνέπειες σε βάθος χρόνου αλλοίωσης των πολιτιστικών ηθών και εθίμων ξένων προς την Ελληνικότητα.

Αυτό θα αλλάξει την συλλογική μας υποδομή με την υποβάθμιση και επιμειξία αμφοτέρων. Σε πρώτη φάση έχουμε την υποχρεωτική επιβολή μάσκας – φίμωτρο σαν μπούργκα ευρωπαϊκού τύπου και στους άρρενες, με πρόσχημα τον COVID-19 μας κλίνουν το στόμα και αφήνουν τα αφτιά, ώστε να ακούμε εντολές και να συνηθίσουμε την μονόχνοτη σιωπή της μάσκας – φίμωτρο, που ισοπεδώνει τα ορατά συναισθήματα καθώς η έκφραση τους παύει να είναι μέσον συμπληρωματικής διανθρώπινης επικοινωνίας.

Δηλαδή μία εικονιστική βουβή απάθεια, η οποία σε βάθος χρόνων οι αγέννητοι άνθρωποι που θα ενσαρκωθούν στο μέλλον, θα έχουν ως φυσικό περιβάλλον την διανθρώπινη σιωπή που κινεί ο λαοπαίκτης, όπως αυτός γουστάρει (πρακτική εφαρμογή του νέου κόσμου του Χαξλεϊ).

Προτείνουμε με σαρκασμό και απέχθεια προς την σιτιζόμενη από το Ελληνικό δημόσιο κ. Ρεπούση, να προτείνει ως φιλόλογος πού είναι, την ολοκλήρωση της λοβοτομής, μετά τον χαρακτηρισμό που έχει κάνει, ότι η αρχαία Ελληνική είναι νεκρή γλώσσα, καθώς δεν χρησιμοποιείται.

Πάλι καλά που δεν είπε και για την άλγεβρα, που και αυτή δεν χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα, «αφήστε τους νεκρούς να θάψουν τους εαυτών νεκρούς» είχε πει ο Χριστός. Να προτείνει λοιπόν η κ. Ρεπούση, όπως το μάθημα της Ελληνικής γραμματείας, να γίνεται με την μέθοδο Μπράιγ και παντομίμας σαν το των κωφαλάλων. Αυτό θα βοηθήσει σε βάθος χρόνου ώστε οι κατώτεροι πολίτες της Ε.Ε. να υποστούν μία υποεξέλιξη λοβοτομής για τα καλό τους.

Ο Σοβιετικός Παυλώφ, με τα εξαρτημένα αντανακλαστικά, με πλήρη εφαρμογή στους Οτεντότους της νέας φυλής που εκκολάπτεται στην Ευρώπη.

 

Η  σωτηρία της (Ελληνικής) ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράμα

(όπως άδει η Άλκηστις)

 

ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ,

γινόμαστε ότι μας υποβάλουν να νομίζουμε ότι είμαστε

(γνωμικό ΕΛΑΝ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου