Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

ΜΑΟΜΑΣΚΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΛΙΣΙΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ Ε.Ε.

 Δημιουργία ομοιόμορφης ασύνορης φοβισμένης βάσης.

  Η χρήση μάσκας για προστασία από εισπνεόμενα αιωρούμενα εν γένει στην ατμόσφαιρα, λειτουργεί ως φίλτρο προστασίας των πνευμόνων. Ταυτόχρονα όμως ανακυκλώνει το χνώτο με τά παράγωγα του σαν κλειστή και μη αεριζόμενη κάμαρα.

  Το πόσο προστατεύει και πόσο επιβαρύνει τους πνεύμονες και την ποιότητα οξυγόνωσης του αίματος, κατά ημερολογιακή και βιολογική ηλικία των πολιτών, επαφίεται στον διαλογισμό του καθενός μας. Μιας και τα στατιστικά δεν συμπεριλαμβάνουν ακόμη τέτοιες παραμέτρους εν γνώσει ή εν αγνοία των διεκτιμητών της παθογένειας.

  Η υποχρεωτική χρήση αναπνευστικού προφυλακτικού ασφαλώς και υπεδείχθη από ειδικούς επιστήμονες επιδημιολόγους και πολιτειολόγους της ΒΕΡΟΛΙΣΙΟΝ, για όλους τους ποπολάρους της Ε.Ε. σαν μια ενδυματική ομοιομορφία ευρωποίησης δίχως ευρωπαϊκά σύνορα.

  Ο λόγος της αμφισβήτησης μας, οφείλεται στην επιτρεπόμενη χρήση μάσκας διαφορετικής προστατευτικότητας.

  Εκτός από την μάσκα φίμωτρο, που προστατεύει εισπνέοντας και επιβαρύνει εκπνέοντας, είδαμε σε υπηρεσίες και δημοσίους χώρους χρήση μάσκας ασπίδα. Είναι χονδρό φύλλο διαφανούς πλαστικού που φοριέται σαν μάσκα ηλεκτροκόλλησης. Προσρατεύει τον φέροντα από σταγονίδια συνομιλητή ενώ ο αέρας, η ατμόσφαιρα, η σκόνη εισπνέονται αφιλτράριστα.

  Τώρα τι σχέση έχουν αυτές οι μάσκες με τις υφασμάτινες χειρουργικές, ώστε να θεωρούνται κατάλληλες προστασίας, μονό η Φον Ντερ Λάϊεν –ΔΟΝ - ΚΑ ίσως μπορεί να μας διαφωτίσει. Υπάρχει υποψία, αν όχι βεβαιότητα, ότι κάτι άλλο παρατρέχει ως προς την μεταδοτικότητα του COVID-19 και τον ούτως ή άλλως υπαρκτό ιό και ριβοσωμάτων ανέκαθεν.

  Για την ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, πολύ πιο πριν του επιθετικού COVID-19, παρόλα αυτά, δεν είχε επιβληθεί υποχρεωτική χρήση μάσκας για την αντισύλληψη ανεπιθύμητων ιών. Τώρα το έμαθαν και το εφαρμόζουν; ή μήπως η ενδοατομική λοίμωξη που ίσως μπορεί να προκληθεί με την φιμωτρική μάσκα στους ευάλωτους και όχι μόνον επιταχύνει την λύση του δημογραφικού και οικονομικού προτσές, αλλά και την πελατεία των φαρμακευτικών και οίκων τελετών ή κάυσης.

Επιμύθιο : η υποχρεωτική χρήση μάσκας εν γένει με επιβολή προστίμου, προς τους απείθαρχους όχι στρατιώτες αλλά πολίτες, μιας δημοκρατικής όπως αρέσκεται να λέγεται χώρας, καθώς και η εισαγγελική πρόσκληση απολογίας όσων τυχόν κριθούν τα γραφόμενα τους συνομωσιολογία, θυμίσει εκκόλαψη καθεστώτων άλλων εποχών φίμωσης και τρομοκρατίας.

  Ένα παράδειγμα, ο Γ.Γ Κουτσούμπας σε λόγο του σε φεστιβάλ της ΚΝΕ είχε πεί « Σύντροφοι, όπως είπε ο Μαγιακόφσκι, το μέλλον δεν έρχεται μόνο του αν δεν το προσκαλέσουμε». Ξέχασε ο κύριος Γ.Γ. ότι ο Μαγιακόφσκι είχε εκτοπισθεί, όπου και αυτοκτόνησε, διότι τα έργα του θεωρήθηκαν εκτός κομματικής γραμμής.

  Μία παραίνεση προς τον κ. Αρχιθεσμικός μας, Βολταιρικός δεν γίνεσαι επειδή έχεις αγοράσει το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι, την ώρα που προσαγάγεις στον εισαγγελέα εικοτολογικά δυνητικά σενάρια περί τον covid-19 ουδέ κρίνονται αρεστά από την ΒΕΡΟ-ΔΕΣΙΟΝ.

  Παρότι διαφωνώ σε πολλά μαζί σου, εντούτοις θα υποστηρίξω μέχρι θανάτου την υποχρέωση, που έχεις σαν Έλλην πρωθυπουργός να λες περισσότερα από τρία ΟΧΙ στους Γερμανίζοντες μέσα έξω. 

Αυτά γράφονται στο ιστορικό διηνεκές ως παρακαταθήκη για αγέννητους ΛΕΩΝΙΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου