Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

ΧΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΠΡΕΠΗΣ

Σουλταν μερεμέτ και Με(ρκελ-Χι)ΤΛΕΡ

  Τα μάζεψε ο κουμπάρος μας, του έκοψαν τον βρυχηθμό άλλες δυνάμεις που διακινδυνεύουν τα συμφέροντα τους, με το υπάρχον καθεστώς της Τουρκίας. Χάριν της διεθνούς νομιμότητας των υπογεγραμμένων ανέκκλητων συμβάσεων του παρελθόντος και της ιστορικής καταγραφής των γεγονότων στο διηνεκές.

  Τα τετελεσμένα που επιχείρησε ο κ. Χερντογαν ο ηθοποιοπρεπής με την ανοχή της Μετλερ του τα τελείωσαν. Τον λόγο τώρα θα έπρεπε να πάρει ο Τουρκικός λαός, δια των αντιπροσώπων του, μιάς και επαίρονται, ότι διαθέτουν ελευθερία λόγου.

  Να ζητήσουν απολογισμό της πολιτικής του κ. Χερντογαν του ηθοποιοπρεπή, που κατόρθωσε να κάνει την Τουρκία στις μέρες του θίασο δειγματισμού μεσαιωνικού Ισλάμ στην μεταηλεκτρονική εποχή του πλανήτη.

  Δεν τρώνε όλοι οι λαοί το μπαλαμούτι του Χερντογαν του ηθοποιοπρεπή. Οι παράτες στην Αγία Σοφία, τα μαντηλίκια και τα εκστασιασμένα θεατρικά προσευχηλίκια, δεν γεμίζουν τις κοιλιές των Τούρκων, ούτε παράγουν ανάπτυξη.

  Όταν η προϊσταμένη του κ. Χερντογαν του ηθοποιοπρεπή είχε πεί πριν λίγες μέρες στηρίζοντας τον «δεν θα διακινδυνεύσουμε τα συμφέροντα της Γερμανίας στην Τουρκία (που δεν είναι στην Ε.Ε.) χάριν της Ελλάδος (που είναι μέλος της Ε.Ε.) έκανε μία ομολογία αξιοπρόσεκτης ανάλυσης.

  Αφού τα συμφέροντα της Γερμανίας στην Τουρκία είναι τόσο μεγάλα, θα έπρεπε αντίστοιχα και τα συμφέροντα του Τουρκικού λαού με την Γερμανία να είναι ανάλογα. Είναι όμως;

  Πιστεύουμε πως είναι ταυτισμένα με το καθεστώς του Χερντογαν του ηθοποιοπρεπή, με το παλάτι των οκτακοσίων δωματίων και όχι με τον τουρκικό λαό που πένεται, χορταίνοντας Ισλαμοτουρκικό Φανατισμό,  στο σκηνοθετημένο θέατρο της Αγίας Σοφίας.

  Όσα γιουρούκια και αν έχει ως μισθοφόρους υποστηριχτές ο κ. Χερντογαν ο ηθοποιοπρεπής, τα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων Τούρκων τον περιμένουν στην γωνία, όπως διακηρύσσει ο προστατευόμενος από την Αστερόεσσα Γκουλέν.

  Η κλεψύδρα της αντίστροφης μέτρησης μάλλον έχει ξεκινήσει, όχι μόνον για την Τουρκία. Αν θα τελειώσει με όρους ή ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ο χρόνος θα το δείξει, η ιστορική μνήμη ευχόμεθα να διδάξει στους εχέφρονες Γερμανό-Τουρκους, ότι η Χατζαρία με όποιο όνομα δεν μπορεί να νεκραναστηθεί. Η ράβδος και η βακτηρία της κοιλάδας επικρέμεται και επισκοπεί.

Επιμύθιο :     Ουδέποποτε τον θεό εώρακε

                        Εκτός από τα οπίσθια

                        Και την ολονική του παρουσία

                        Όταν χρειάζονται σαλπίζοντας ήχους ιερούς

                        Ενίοτε συμπληρώνουμε εμείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου