Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

ROTHSCHILD ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ


  Η ύβρις ενίοτε εκτός από ψόγος μπορεί να είναι και έπαινος. Αυτό εξαρτάται από το ποιος είναι υβριστής (γνωμικό ΕΛΑΝ).

  Στην φιλοβασιλική εφημερίδα του Σαββάτου 17/7/2020 διαβάσαμε ο NAT ROTHSCHILD τουίταρε τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της Ελλάδος χαρακτηρίζοντας τον ανόητο. Μια τέτοια απαξιωτική και προσβλητική αναφορά, από ένα κληρο-ονομικό κροίσο τυχαίας σπερματικής ενσάρκωσης προς Έλληνα πρωθυπουργό είναι έπαινος.

  Αποδεικνύει ότι εθίγησαν τα συμφέροντα του κροισάρχη των ΦΟΝ-ΝΤΕ-ΔΟΝ-ΚΑ στην πατρίδα μας προς όφελος του λαού. Σιγά να μην τον νοιάζει κάτι διαφορετικό από τα συμφέροντα του.

  Το αποδεικνύει περίτρανα αυτό που είπε στην συνέντευξη : Από την μια όλα είναι προμελετημένα και σχεδιασμένα και από την άλλη τίποτε δεν εξελίσσεται σύμφωνα με το σχέδιο. Λογαριάσατε χωρίς τον ξενοδόχο κ. ROTHSCHILD. Σας χαλάσαμε μήπως την ησυχία με το να μην είμαστε μπανανία της βρισιάς, που δεν πειθαρχεί;

  Οι Έλληνες ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης, αισθανόμαστε θυμό, ‘όταν μας υβρίζεται στο πρόσωπο του εκλεγμένου πρωθυπουργού. Δεν σας λείπει μόνο η ευγένεια, που να την βρείτε εξάλλου, δεν είναι γνώριμο της ενσαρκωμένης τυχαιότητας, που δεν ίδρωσε για τον πλούτο που κληρονομεί.

  Αυτό ίσως το είχαν στο παρελθόν οι υπεράνω κεφαλαιοκράτες. Υπήρχε ένας κάποιος σεβασμός, έτσι, για την τιμή της συνομωσίας. Σας λείπει η πολιτική ευελιξία προσαρμογής σε νέα δεδομένα πολιτικού γίγνεσθαι. Τουλάχιστον να επιδεικνύεται μία ουδετερότητα.

  Ο κηδεμόνας σου Αρχί-ΦΟΝ-ΝΤΕ-ΔΟΝ-ΚΑ επέτρεψε την δήλωση σου; Αν δν ανακαλέσεις μαντικλίδικα, λέγοντας ότι είχε άλλο νόημα τέλος πάντων, ότι δεν αποδόθηκε ακριβώς, τότε η δήλωση σου είναι το δικό σου μπούμερανγκ, που επιστρέφει στο λαρύγγι σου, θα μπορέσεις να καταπείς τι επιτίμιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου