Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ


Πατήρ Προόδου ΠΟΛΕΜΟΣ

  Ο μεγάλος διαλεκτικός συνόψισε με τρείς λέξεις τον διαχρονικό ανταγωνισμό μεταξύ κρατών, αυτοκρατοριών, πολιτισμών, στο ρου της ιστορίας. Η επιβολή και υφαρπαγή άλλων είναι ο στόχος, χρησιμοποιώντας προηγμένα πολεμικά μέσα, που ανακαλύπτουν οι εντεταλμένοι ευφυείς ερευνητές στα μυστικά εργαστήρια, υπό την εποπτεία κομισάριων και στρατοκρατών.

  Από αυτές τις  έρευνες προκύπτουν και επαγωγικά πολλές εφαρμογές σε όλους τους κλάδους παραγωγής, οικονομίας, ιατρικής, κλπ., με σκοπό πάντα το κέρδος με κρυφές πατέντες. Δυνητικά θα μπορούσαν να προκαλέσουν ιογενείς ασθένειες, αφού έχουν ανακαλύψει την θεραπεία εκ των προτέρων.

  Το αδίστακτο της αρπακτικότητας με σκοπό την κατάκτηση εδαφική και οικονομική, χαρακτηρίζει ιστορικώς επιβεβαιωμένα συγκεκριμένους λαούς. Για το άχρηστο υπερκέρδος λίγων, καταστρέφουν τον πλανήτη, προσωρινά πιστεύουμε.

  Με την δαιμονική αλαζονεία του UBER ALLES (ένας εξ αυτών των λαών) προκάλεσαν πολλάκις ανοικτά τον θεό τα φύσης που προκλητικά αγνοούν. Το Νόμπελ που δίδεται σε πρωτοπόρες ανακοινώσιμες ανακαλύψεις, σε όλους τους κλάδους της επιστήμης, θεσπίστηκε προς τιμήν του εφευρέτη της πυρίτιδας, που δικαιούται το Νόμπελ πολέμου.

  Ένας άλλος Έλλην διαλεκτικός περίπου σύγχρονος, ο Καζαντζάκης έγραψε : «Πιστεύω σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει, μα πιστεύοντας τον, τον δημιουργώ. Ανύπαρκτο μένει ότι δεν επιθυμήσαμε αρκετά».

  Ανύπαρκτο μένει, ότι δεν επιβεβαιώθηκε ακόμη η ενορατική φιλοσοφική πρόταση, από το πειραματικό εργαστήρι, λέμε εμείς. Δεν είμαστε ερευνητές, ούτε ευρεσιτέχνες, ότι αναφέρουμε το διαβάσαμε. Διαχειριζόμεθα τις όποιες πληροφορίες ακροβατώντας με την υποκειμενική αντικειμενικότητα μας.

  Ο διαβολοβόητος Μέγκελε πειραματιζόταν στο Άουσβιτς χωρίς αναισθητικό με πειραματάνθρωπους. Διερευνούσε τα όρια αντοχής του πόνου και τις εγκεφαλικές αντιδραστικές εκκενώσεις. Κυρίως όμως ερευνούσε την τηλεπάθεια και την ανακάλυψη των κυμάτων επικοινωνίας μεταξύ ομοζυγωτικών διδύμων. Είναι γνωστό ότι δίδυμοι, όσο μακριά και αν βρίσκονται μεταξύ τους, διαισθάνονται ο ένας τον άλλον χωρίς γνωστό εις έτι φυσικό τρόπο. Τα αρχεία του εξαφανίστηκαν.

  Η κβαντική φυσική ερευνά και επιβεβαιώνει υποατομικά σωματίδια κουάρκ, ολόνια και ότι άλλο όνομα, βαφτίζουν νέες οντότητες και συμπεριφορές υποατομικής ύπαρξης και ακτινοβολίας. Έχουν δοθεί πολλά Νόμπελ φυσικής στους ερευνητές μέχρι σήμερα.

  Η εξίσωση Μέγκελε – σκοπός ερμηνεύει αβίαστα τον στόχο, για την παραισθητική αντίληψη, την τηλεκίνηση, την τηλεπάθεια, την υποβολή για αναίμακτη επικυριαρχία των λαών. Ευτυχώς δεν πρόλαβαν οι Ναζί τα μυστικά της σχάσης της πυρηνικής ενέργειας. Άλλως σήμερα ο θαυμαστός κόσμος του Χαξλεϋ θα ήταν το παρόν μας.

Πόσο λίγο ξέρουμε αυτό που είμαστε
Και πόσο λιγότερα, αυτό που θα μπορούσαμε να γίνουμε ειρηνικά
Σαν πρόσωπα και σαν θεοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου