Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

ΤΕΜΕΝΟΤΜΗΤΗ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥ ΕΡΝΤΟ-ΧΑΝ


Η επιδιαιτησία της Alles Berlin

  Ο Νονός, Κουμπάρος και ζεϊμπέκης Ερντο-χάν πραγματοποίησε την απειλή του. Έκανε την Αγία Σοφία τζαμί.

  Ασφαλώς και γνωρίζει ότι αυτό είναι αδύνατον να επικυρωθεί διεθνώς, καθότι ο ΟΗΕ και η ΟΥΝΕΣΚΟ, προστατεύουν όλα τα μνημεία της παγκόσμιας κληρονομιάς από αυθαίρετες χρήσεις και πρωτοβουλίες με ανέκκλητα πρωτόκολλα.

  Καλά το γνωρίζει ο Αχαχούχα τόκατο κουμπάρε, παρόλα αυτά το έκανε γνωρίζοντας τις αντιδράσεις. Μόνο υποθέσεις συνομωσιολογικές μπορούμε να κάνουμε, αφού δεν γνωρίζουμε το παρασκήνιο.

  Ο εκλεκτικός συγγενής του κλάδου της ΤευτονοΧατζαρίας και αναβίωτης της νέας Οθωμανικής παρωδίας, Ερντο-χάν, που προσπαθεί να αναβιώσει το βάρβαρο παρελθόν,όπως διαρρέει στην πραγματικότητα να κάνει, η επιστάτης Γερμανία, φανερά συμβουλεύει τον προτέκτωρα της πώς πότε και πόσο μπορεί να προκαλεί και να διεκδικεί.

  Με την ανάληψη και επισήμως της προεδρίας της Ε.Ε., καθότι ανεπισήμως τους έχει όλους καπελωμένους (αυτό ας προσέξουν οι αντιΒισσί σύμμαχοι μας). Η Ντόιτσε16 S.A. θα προωθήσει μία συμβιβαστική λύση στα Ελληνο-Κυπριακά με την Τουρκία ή άλλως με την μεγάλη Γερμανία-Τουρκία όπως πάλαι ποτέ μεγάλη Ελλάδα – Σικελία.

  Θα υποχώρηση η Τουρκία στο ζήτημα της Αγίας Σοφίας, αλλά πρέπει και εμείς να δώσουμε το κάτι τις μας. Δηλαδή υφαλοκρυπίδα, οικόπεδα γεωτρήσεων, συνεκμετάλευση στο δικό μας ταμείο και ότι άλλο.

  Η κ. Μέρκελ το έχει δηλώσει ανοικτά, ξεκάθαρα και ντόμπρα, είπε και εννόησε δεν θα διακινδυνεύσουν τα Γερμανικά συμφέροντα στην Τουρκία, καταδικάζοντας τις ενέργειες της σε υποθέσεις που δεν μας αφορούν.

  Δηλαδή συμπεραίνουμε εκτός της Αγίας Σοφίας, που όπως είπε είναι ζήτημα πολιτιστικό και όχι πολιτικό. Τότε, οι παράνομες γεωτρήσεις, το μνημόνιο με την μισή Λιβύη, οι παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου, τα τετελεσμένα που προσπαθεί να επιβάλλει, τι είναι κ. Μέρκελ; Καταγεγραμμένα στα παλαιότερα των μποτών σας;

  Ο διαχρονικός άξονας (αναμπάμ μπαμπαντάν) Τουρκίας – Γερμανίας, κάνει να είναι ίδια τα συμφέροντα μεταξύ τους, εις βάρος της Ελλάδας - Κύπρου και άλλων χωρών.Οι χιλιάδες Γερμανικές επιχειρήσεις που παράγουν στην Τουρκία, με οθωμανικό δίκαιο, συνιστούν Γερμανικά συμφέροντα.

  Δεν ισχύει όμως το ίδιο και με την τιμωρημένη Ελλάδα, όπου τα σκάνδαλα και η λεηλασία που έκαναν η Ζήμενς, η Νοβάρτις, έτσι ενδεικτικά, οι μίζες των εξοπλιστικών Γερμανο – Τουρκικής παραγωγής, τηλεπικοινωνιών ελαττωματικών υποβρυχίων, υπερκοστολογήσεις έτσι ενδεικτικά, το θεωρεί η κ. Μέρκελ ιδιωτική υπόθεση, όπου το κράτος της δεν φέρει καμμία ευθύνη.

  Η ισχυρή Ελληνο-Αμερικανική ομογένεια και ο αντιπαγκοσμιοποιητής Τράμπ δήλωσαν με το ειδικόν τους βάρος τα νησιά έχουν υφαλοκρηπίδα. Τι λέει γι’ αυτό το Βερολίνο; Τι λέει ο κ. Φίλης και η ηγεσία του; Τι λέν όλα τα κόμματα και οι πρώην πρωθυπουργοί συνεργάτες της Ντόιτσε Βέλε; Έχουν τα νησιά υφαλοκρηπίδα; Ή δεν πετάει ο γάϊδαρος;
Να δηλώσουν ανοικτά ! Να ψηφίσουν τις Σοροεπιταγές των κρυφών πακέτων της Νέας Χατζαρο-Χιτλερίας.

  Για να βγούμε προς τα έξω επιτέλους μία φορά ενωμένοι, συμπαραστεκόμενοι στο ΥΠΕΞ, κάνοντας το Ελληνικό και όχι το κομματικό. Έτσι μπορούμε να ζητήσουμε και άλλες συμμαχίες, που κόβουν και αυτές χαρτονομίσματα με δικά τους δένδρα.

Να συμψηφίσουμε με το χρέος, που πρέπει να επανεξεταστεί εξονυχιστικά. Τι καλό είδαμε ποτέ, στο παρελθόν και στο παρόν, από αυτήν την Γερμανοφωλιά; Και ακόμη περισσότερο τι καλύτερο μπορούμε να προσδοκούμε στο μέλλον;

ΔΕΝ ΕΠΕΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ;

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ;

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΝΕΙΜΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου