Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥ ΤΗΣ ΤΕΥΤΟΝΟΧΑΤΖΑΡΙΑ

  Είμαστε έθνος ανάδελφο, είχε πει ο κ. Σαρτζετάκης ως πρόεδρος της Δημοκρατίας, με όλο τον σεβασμό συμπληρώνουμε και εμφυλιογόνο.

  Δεν έχουμε ξεπεράσει μέχρι σήμερα, τους διχαστικούς δαίμονες, που μας ταλανίζουν από την εποχή του τριακονταετούς πελοποννησιακού πολέμου, μεταξύ δημοκρατικής ΑΘΗΝΑΣ και της μιλιταριστικής ΣΠΑΡΤΗΣ.

  Η ιστορία έχει καταγεγραμμένες όλες τις συνέπειες των εθνικών διχασμών. Τα θρησκευτικά και πολιτικά πάθη σιγοκαίουν και η μπόχα τους συσκοτίζει τον καθαρό νου της διαχείρισης για ορθή σκέψη και πράξη.

  Η θρησκευτική μισαλλοδοξία των ακραίων παλαιοημερολογιτών, που είναι επτά κομμάτια και διεκδικούν την αλήθεια, το καθένα από αυτά και όλοι μαζί έχουν την αντίθεση τους με το νέο ημερολόγιο. Είναι ένα δείγμα σα συνέχεια των Βυζαντινών ερίδων περί όνου σκιάς.

  Οι παραινέσεις του Μακρυγιάννη απευθύνονταν προς τους αλληλοσπαρασσόμενους Έλληνες, που πολεμούσαν την Τουρκία διχασμένοι.

  Ο Κολοκοτρώνης φώναζε φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους που τους θεωρούσε ωσεί τούρκους.

  Ελιά και τον κότσο βασιλιά, φώναζε η υποκινούμενη εμπαθής αμάθεια, που μας οδήγησε στον διχασμό και την Μικρασιατική πανωλεθρία.

  Ο αναίτιος αδελφοκτόνος εμφύλιος, ως ψυχρός συνεχίζεται ακόμη ιδεολογικά. Είναι μερικά αναντίρρητα παραδείγματα.

  Το εθνικό μας ελάττωμα το γνωρίζουν καλά οι προαιώνιοι εχθροί μας, Τουρκία Γερμάνια και το διαχειρίζονται κατάλληλα μαζί με τους βόρειους γείτονες μας και δορυφόρους τους.

  Στην νεότερη ιστορία μας, η 5η φάλαγγα των Γερμανών, δεν έφυγε ποτέ από την Ελλάδα, ήταν και είναι παρασκηνιακά, πριν και μετά την συντριβή τους στον Β’ Π.Π., με τους κρυφούς και φανερούς δοσίλογους, απεργάζονται από όλα τα πόστα πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας, την νέα κατοχή με όλα της τα προσωπεία.

  Βασιλικά – Δημοκρατικά – Σοσιαλδημοκρατικά. Πρώτη φορά Αριστερά, διαφήμιζε το ξινισμένο του όραμα πρώην μετεωρίτης πρωθυπουργός.

  Την ώρα που όλα μα όλα τα πρώην αριστερά κράτη διατρανώνουν ποτέ πια αριστερά. Δικαιολογημένα, αφού έφαγαν στο πετσί τους τον κομμουνιστικό δημοκρατικό δεσποτισμό. Δεν καταλάβαμε πιο κομμουνιστικό κράτος έχει σαν πρότυπο (η πρώτη φορά αριστερά).

  Το δούλεμα πήγε σύννεφο με πούρο Αβάνας. Φιλαρχία, ρεβανσισμός πλουτισμός, φαυλοκρατία χαρακτηρίζουν την νομενκλατούρα των ολίγων εις βάρος των πολλών αφελών ψηφοφόρων.

  Το πρόσωπο του ΙΑΝΟΥ της μητροπολιτικής ΜερκελοΧατζαρίας είναι αριστεροδεξιό. Όλοι χωράνε φτάνει να είναι ευάλωτοι, χρηματισμένοι , του χεριού τους, πειθήνιοι και πάνω από όλα δηλαδή Uber Alles συνωμοτικά νεοπροσκυνημένοι εις βάρος του λαού και της πατρίδας τους.

ΕΛΛΑΣ χωρίς οχυρωμένα σύνορα πατρίδας είναι έρμαιο των ορέξεων της νέας Χατζαρο – Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου