Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΔΕΣ ΣΥΝΟΔΙΠΟΡΟΙ

   Στο μπαλκονικό νοηματουργείο, ξανασυναντηθήκαμε η παρέα, με απόσταση αφελείας μεταξύ μας, λόγω προαναγγελθέντων κτυπημάτων COVID και φόβου διασποράς.

  Το θέμα μας ήταν όχι καμμία καταργημένη εθνική εορτή, της 25ης Μαρτίου ή της 28ης Οκτωβρίου, καθότι οι παιάνες και τα σύμβολα τους θεωρούνται παρωχημένοι εθνικισμοί από τους αριστερόφρονες, αλλά η διοργάνωση κάμπινγκ στο Γράμμο, προς συντήρηση και υπενθύμιση της αδελφοκτόνας μάχης ενός παντελώς αναίτιου εμφυλίου, που τεχνηέντως προκάλεσαν οι συνεργάτες των Γερμανών δοσίλογοι, που δεν έφυγαν ποτέ από την πατρίδα μας.

  Προσπαθήσαμε να οριοθετήσουμε τον φανατισμό της αλήθειας, προς την αλήθεια του φανατισμού, που υποδηλώνει το προαιώνιο αμάρτημα του διχασμού θερμού – ψυχρού μέχρι και σήμερα, με κάμπινγκ, αναζωπύρωσης, για να μη ξεχνιόμαστε και χαθεί η πελατεία της πυρκαγιάς του σκληρού πυρήνα αναίτιων εμφυλίων και αντιαμερικανικής κουλτούρας της αριστεράς και της οπισθοδρόμησης.

  Σταλαγματιά - Σταλαγματιά ΣΤΑΖΙ το δηλητήριο του διχασμού ως συντηρητικό ταριχευτικής φορμόλης, για να διατηρείται σαν παρακαταθήκη, προς πάσα χρήση και αυνανία, ανιστόρητων ιστορημένων φυλάρχων και επιγόνων τους.

  Οι κουμουνιστές θα πάψουν να υπάρχουν, όταν οι γαρίδες μάθουν να σφυράνε     (Νικίτας Χρουστσοφ)

Διαψεύστηκε παγκοσμίως με εξαίρεση τους Έλληνες τοιούτους.

Επιμύθιο : Η τσουκνίδα δεν μεταλλάσσεται σε ευωδιαστή Αγγελικούλα, το πολύ πολύ να μεταμφιεστεί εξ ανάγκης σε άοσμο και άχρωμο χρυσάνθεμο, σαν αυτό που στολίζούν τα ανθοδοχεία τάφων πεσόντων στο βωμό της προδομένης αβύσσου. (γνωμικό ΕΛΑΝ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου