Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ Ή ΟΜΟΛΟΓΙΑ

 Ένα δίλημμα άσκησης λογικής

  Στο μπαλκονικό νοηματουργείο αξιοποιούμε τον χρόνο εις πείσμα των κ. κ. Αλτσχάιμερ και Κοτζιά, με ασκήσεις λογικής ανάλυσης. Αφορμή έγινε η ανακοίνωση ότι θα ελέγχονται εφεξής σχόλια και αναρτήσεις συνωμοσιολογίας, σχετικά με τον COVID-19 που δεν συνοδοιπορούν με την Πανευρωπαϊκή προπαγάνδα διαφώτισης των λαών και χειραγώγησης της κρίσης του.

  Δηλώνουμε εξαρχής, ότι δεν είμεθα συνωμοσιολόγοι, ούτε ειδικοί επιδημιολόγοι. Με καλή πρόθεση, προσπαθήσαμε, να διακρίνουμε μέσα από τις γραμμές της ανακοίνωσης, κατά ποιού θα ήταν ανεκτές κάποιες άλυτες απορίες, που προκύπτουν μέσα από τις γραμμές της όλης ενημερωτικής διαχείρισης, των αναγκαστικών μέτρων προστασίας, γενικά και αφηρημένα, σχετικά με την μετάδοση και διασπορά του COVID-19.

  Σαν υπόθεση δεν αποκλείουμε την πιθανότητα, με αφορμή τον υπαρκτό COVID-19, να υπαγορεύονται σε όλους τους λαούς της Ευρώπης, ομογενοποιημένα μέτρα, εκ των προτέρων εφαρμογής των, χωρίς τεκμηρίωση. Υπάρχουν κενά και ερωτηματικά, σχετικά με την ένταση και έκταση της ίωσης.

  Εξαρχής αποκλείουμε την περίπτωση μίας παγκόσμια συνωμοσίας, στην οποία μπορεί να συμμετέχουν ερευνητικά κέντρα και Πανεπιστήμια σε όλον τον πλανήτη. Αναντίρρητα υπάρχει ο COVID-19, υπάρχουν και θάνατοι πολλοί, όπως μας σκηνοθετούν τα Μ.Μ.Ε., που μέχρι προ COVID-19 θεωρούνταν αφερέγγυα και διαστρεβλωτικά της αλήθειας, ανάλογα με τον πάροχος τους. Ξαφνικά έγιναν όλα σαν συγχορδία ετερόκλητων φερέγγυα αμισθί;

  Μας παρουσιάζουν μία εν δυνάμει αλήθεια, με τρόπο όμως εικονιστικό και όχι αυστηρά και επιστημονικά στατιστικό, ένα απλό παράδειγμα στατιστικής, που θα επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της κεντρικής Βερολισιόν  υπερκυβέρνησης, με τις οδηγίες της για υποχρεωτική εφαρμογή κατά περίπτωση, ενός εκάστου των επιμελητών κρατών, θα ήταν η σύγκριση θανάτων προ COVID-19 με τον τρέχοντα χρόνο COVID-19.

  Η αφαίρεση μεταξύ των δύο τιμών, θα μας έδινε τον ακριβή αριθμό θανάτων λόγω COVID-19, την ένταση και την έκταση της ίωσης αν υπάρχει μεγάλος αριθμός σαν διαφορά, για να μην χρησιμοποιείται αυτό το επιχείρημα, μάλλον η διαφορά είναι μικρή. Άλλως η προπαγάνδα θα το αξιοποιούσε στο έπακρο και με τυμπανισμούς.Αυτός πιστεύουμε είναι και ο λόγος τόσων πολλών σεναρίων αμφισβήτησης.

   Όλες οι εποχικές ιώσεις έχουν κατ’ έτος κρούσματα και θανάτους. Η επιβάρυνση όμως της υγείας με το ενεργητικό και παθητικό κάπνισμα, τα υποκείμενα νοσήματα και οι θάνατοι που προκαλούνται από αυτά, μία αξιόπιστη στατιστική έρευνα θα απεδείκνυε ότι ο καπνός, που επιτρέπεται, ευθύνεται σαν μάστιγα και για θανάτους λόγω COVID-19 σε μέγιστο βαθμό. Είναι γνωστή η επιβάρυνση του ανοσοποιητικού από τον καπνό.

  Παρόλα αυτά είναι νόμιμος και πωλείται στα περίπτερα μαζί με τις μάσκες. Μήπως τα εμπορικά δαιμόνια για το κέρδος σκαρφιστούν τσιγάρα Αντι-COVID με υπότιτλο «τσιγαρίζει τον COVID»; Ίσως γινόταν της μόδας και ανάρπαστα.

  Η πρόταση μας είναι πολλές ενημερωτικές εκπομπές διαφώτισης τρόπου ενίσχυσης του ανοσοποιητικού (και όχι μέτρα κατάργησης του ανοσοποιητικού, περιμένοντας τα εμβόλια) διότι και αν περάσει ο COVID-19 είναι επί θύρες ο 20 και πάει λέγοντας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου