Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΟΚΕΡ ΣΑΛΒΙΝΙ ΜΙΑ ΜΠΛΟΦΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ

 Νυχτα των Κρυσταλο-Covid με κορωνο-Fake news, αν περάσουν.

Δύο δυνατούς μπαλαντέρ χρησιμοποίησε η λίγκα (γάτα) Ιταλός πρωθυπουργός, ίσως με σκοπό να εκβιάσει τους φαν της ΧαζαροΒερολυσιόν για ακόμη περισσότερη κατ’ εξαίρεση δωρεάν χρηματοδότηση, εις βάρος των υπολοίπων ευρωπαίων, με το πρόσχημα του Covid-19.

Τον ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ και τον ποδοσφαιριστή της εμβληματικής Γιουβε, κορυφαίο ΡΟΝΑΛΝΤΟ. «Τα αδιάβλητα» Μ.Μ.Ε. Μας πληροφόρησαν ότι και οι δύο αυτοί τζόκερ της τράπουλας Σαλβίνι, έκαναν πάρτυ Ρωμαϊκού τύπου, χωρίς μάσκες και άλλα προφυλακτικά εν γένει μέτρα, συνωστιζόμενοι λικνιστικά και ασπαζόμενοι παθητικά.

Επέδειξαν μία πλήρη περιφρόνηση στις οδηγίες των «επιδημιολόγων», κλητών και αυτόκλητων ειδικών για τη μη διασπορά του ιού, αλλά και την προστασία των αμόλυντων από μολυσμένους εν δυνάμει ασυμπτωματικούς φορείς.

Εδώ αρχίζουν οι απορίες και τα ερωτηματικά.

Α. Ο κ. Μπερλουσκόνι, πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και μάχιμος πολιτικός με φιλοδοξίες, πλήρης χρόνων σε ευάλωτη ηλικία, εξέθεσε τον εαυτόν του σε άμεσο κίνδυνο της ζωής του, από τον επικίνδυνο ιό, έτσι επιπόλαια και αλόγιστα. Αδύνατον να το πιστέψουμε !!!

Β. Ο κ. Ρονάλντο πάλι, ακριβοπληρωμένη ιδιοκτησία της Γιούβε, εξέθεσε τον εαυτόν του στον ιό με κίνδυνο μόλυνσης και πιθανών επιπτώσεων, στην τέχνη της κλωτσιάς, καθώς και της καριέρας του για ένα πάρτυ; Δύσκολα καταπίνεται.

Τα «αδιάβλητα» Μ.Μ.Ε. αναφέρουν, ότι και οι δύο τζόκερ μετά το πάρτυ, ευρέθησαν θετικοί στον ιό, αν και ασυμπτωματικοί, δεν μας πληροφόρησαν όμως, πόσοι άλλοι μολύνθηκαν και νόσησαν σ΄ αυτό ώστε και εμείς οι ευκολόπιστοι να τους πάρουμε στα σοβαρά.

Εδώ αρχίζει η εικοτολογία. Περί του τι θα μπορούσε να συμβαίνει με πρόσχημα τον Covid-19.

Στα χρόνια του εθνικοσοσιαλισμού αρκούσε μία καταγγελία ότι κάποιος πολίτης είναι Εβραίος ή και φιλοεβραίος. Για να συλληφθεί και να υποστεί τα γνωστά. Στα σκοτεινά χρόνια του αντικομουνισμού, αρκούσε μία καταγγελία για να εκτοπιστεί κάποιος, απλώς για υποτιθέμενα αντιφρονήματα .

Το ίδιο θα συνέβαινε και στα σοσιαλιστικά κράτη του υπαρκτού και ταυτόχρονα ανυπάρκτου. Με το πρόσχημα της προστασίας της καθεστηκυίας τάξης, εκτοπίζονταν ή θανατώνονταν επικίνδυνοι ανεπιθύμητοι πολίτες. Οι ατομικές ελευθερίες ήταν γράμμα κενό και μάλιστα χωρίς αντίδραση από το φοβισμένο πλήθος.

Ήταν οι βάρβαροι του Καβάφη ως κάποια λύση. Σήμερα με σκοπό την κατάργηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στήνουν ένα σκηνικό πλεκτάνης για την σωτηρία μας από Covid-19.

Αν  πεισθούν οι πολίτες της Ευρώπης, ότι η λεγόμενη πανδημία, (έξαρση εποχικής πρωτόγνωρης ίωσης κατ’ άλλους) απειλεί τους πλησίον μας, τότε ίσως θα αρκούσε μία καταγγελία, ότι ο τάδε γείτονας είναι μολυσμένος με τον Covid-19 (σαν Κομουνιστής, Αντιφρονών ή Εβραίος), διότι ακούστηκε φταρνιζόμενος.

Αυτό θα μπορούσε να το κάνει μία νέα υπηρεσία ΕΛ ΡΟΥΦ (για να κτυπήσουμε και την ανεργία). Με αυτήν την πρόφαση, η γενική επιταγή της Βερολισιόν, θα καταργούσε το ατομικό και οικογενειακό άσυλο, επιβάλλοντας υποχρεωτικό αντιCovid έλεγχο εμφυτεύοντας σε παιδιά και ευάλωτους πρόγραμμα (RNA) προσδοκίμου υγείας και ζωής.

Πολλοί γίναμε, ασφυκτιούν τα ταμεία, αλλά να μη νοιάζονται για την μακροημέρευση των μεσογειακών ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ.

Επιμύθιο : Που κολλάει ο Σαλβινι;

Η περίπτωση Μπερλουσκόνι – Ρονάλντο, είναι μία υπόμνηση ότι τα περί Covid παραμύθια δεν ισχύουν, αλλά και δεν καταγγέλλονται επισήμως, όθεν πληρώστε λύτρα σιωπής.

Απορία : Στην Ελβετία τα παιδιά στο σχολεία δεν φορούν μάσκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου