Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΑΒΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΕΚΟΛΑΠΤΕΤΑΙ


Στην πειθαναγκαστική ομιλία του στην βουλή ο κος Βενιζέλος ο νεώτερος πριν την βαρυγκωμούσα ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, αποφάσισε ότι βρισκόμαστε στο τέλος του μεταπολιτευτικού μοντέλου… άρα στο λυκόφως εκκολαπτόμενου νέου συνάγουμε εμείς. Ελπίζουμε ο λόγος του να είναι συνταγματικός και όχι συνταγματαρχικός, με κοινοβουλευτικό μανδύα όπως υποκειμενικά διακρίνουμε (τρελός με κίνηση αλόγου*)

Στην ομιλία της και η πάλαι πότε θεραπενίς του σοσιαλιστικού κινήματος Β. Παπανδρέσου, είπε ότι αν δεν ψηφισθεί το πολυνομοσχέδιο με όλα τα αρθριτικά του δεν θα υπάρξουν καλοί και κακοί πολιτικοί, άρα ανύπαρκτοι συμπεραίνουμε εμείς, δηλαδή χωρίς αλλά με τι? Με την συνειρμική αναφορά της για το 1967 (βλ. 1984 ΟΡΤΟΥΕΛ), το υπονοούμενο είναι πασιφανές.

Οι εναπομείνασες κοινοβουλευτικές δημοκρατικές δυνάμεις διαιρημένες μεταξύ τους σαν τα βόδια του Αισχύλου που τα έφαγε το Λιοντάρι, φοβόμαστε ότι αν παραμείνουν αθεράπευτα συντηρητικές της συρμαλιάς του 7-8% και 5-6%, θα λειτουργήσουν για άλλη μια φορά δορυφορικώς Ρωμαϊκά. Και απ’ ότι φαίνεται με τους όρκους αιώνιου διχασμού που ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι
Πατριοί
Αναπαύονται
Συνεχίζοντας
Οικονομική
Κατοχή.

Να
Δει κανείς, ή
Να μη
Δει? Ιδού η τρατορία του συνσυμποσίου....


*Τρελός στο σκάκι ο αξιωματικός που κινείται μόνο διαγώνια. ΑΛΟΓΟ πηδάει κυριολεκτικά σε κίνηση Γάμα.


aVax 19+5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου