Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΟΒΑΣΙΑ

Έχω μια αφελή απορία. Στην περίπτωση που οι κακοί τριανδρίτες απαιτούσαν την επιστροφή των κλεμμένων ως προϋπόθεση για την εκταμίευση της 6ης δόσης, τι θα έκανε το συνσύστημα συνουσιεξουσίας? Πιθανόν να θιγόταν εθνικά για την αναίδεια των τροϊκανών που επεμβαίνουν στα εσωτερικά μας ως μη όφειλαν. Όσο όμως οι αναγκαστικοί διαχειριστές δεν υπερβαίνουν τα εσκαμμένα του συνσυστήματος εξουσίας και είναι καλά παιδάκια όπως εξ’ άλλου συμφέρει αμφότερους επιρρίπτοντας τα βάρη στο ΠΟΠΟΛΟ η λυκοφιλία αλλήλων τα συμφέροντά τους εξυπηρετεί και όλα βαίνουσι εξαθλιωτικώς άσχημα για το απογοητευμένο μέχρι απελπισίας ΠΟΠΟΛΟ ορφανό από Μακρυγιάννιδες στρατηγούς με ετεροβαπτισμένους ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΙΔΕΣ, ΤσουκατοΠαγκαλοβενιζέλους ΦΟΒΟΚΡΑΤΕΣ πολιτικούς μαζί με το ΒΟΛΕΥΤΙΚΟ επιτελείο των YES MEN σε όλα που τους πέρασε ματογυάλια ο Τειρεσίας ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ παραιτούμενος. Και μην ξεχνάτε ότι στον μνημονικό Τειρεσία του ΠΟΠΟΛΟΥ το χρώμα είναι ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ ΜΑΥΡΟ!

Υ.Γ. Στο έλλειμμα εθνικής κυριαρχίας που μας επιβάλλεται όπως ψέλλισε πρόσφατα ο κος Βενιζέλος ελπίζουμε να μην αποτολμηθεί αναστολή της ελεύθερης αίρεσης των πολιτών στην κάλπη με το πρόσχημα πιθανής διασάλευσης.

Και σε ερμητικά σφραγισμένες καρδιές είναι εξόφθαλμο ότι τα ατέρμονα μέτρα είναι οθωμανικώς Λαοβατικά και πονάνε μέχρι αίματος με απρόβλεπτες αντιδράσεις.

"Γιατί άλλο πράγμα είναι τα απαραίτητα εκσυγχρονιστικά μέτρα και άλλο τα μέτρα που μας παίρνουν για φέρετρο…"

 
aVax 19 + 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου