Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΙΝΔΙΑ, ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΙΔΩΣ

Πας προφήτης μετά Χριστού Γεωργιμένος Βαγγελόνος εστί, λέει η θυμοσοφία. Σχετικά με τη δήλωση του Παπασχιθεσμικού μας ότι δεν είμαστε και ούτε θα γίνουμε Ινδία. Ασφαλώς συμφωνούμε με την προφητεία, αφού είμαστε σε άλλη Ήπειρο και γεωγραφικό στίγμα. Εδώ είναι «Μπαλκάνια» και αν δεν γίναμε της Ινδίας, καταντήσαμε Ινδιάνοι αυτόχθονες και δίκην της Βοσνίας στο οικονομικό πεδίο μάχης.


Λίγο κουράγιο ακόμη και πιάσαμε το Βουλγαρικό επίπεδο αμοιβών και συντάξεων. Η διανδρία της εξουσίας με μ ε Μακεδονομάχο στρατηγό και Ελληνομάχο Αρχιστράτηγο υπεραμύνεται των παραγεγραμμένων αδικημάτων εξασφαλίζοντας τους δανειστές με λαϊκές εγγυητικές και εθνικά κειμήλια υπεδάφους- εδάφους και αέρος, ούτε πύραυλοι να ήταν.

Ο χρόνος τρέχει μαζί με το αίμα του ΠΟΠΟΛΟΥ. Οι συνταγματικές προθεσμίες για παραγραφή των εγκλημάτων διαφθοράς από το σινάφι, έκλεισαν. Επικαλούνται το σύνταγμα σε ό,τι αφορά την ευθύνη τους. Καμία συνταγματική επιταγή δεν ισχύει για τους μισθούς, τις συντάξεις και την προστασία του ΠΟΠΟΛΟΥ. Αυτό είναι το ευαγγέλιο του παπά.

Με διεφθαρμένα υλικά δεν επιτυγχάνεται αξιοπιστία ιδίως προς τους ξένους επενδυτές κυρίως ομολόγων της πατρίδας μας. Η πολιτική αναίμακτη ανάνηψη δεν πείθει κανέναν, διότι οι υποσχετικές πολιτικής αρετής από αυτούς που ηγούντο της μέχρι τώρα διαχείρισης, ίσως έπειθε μόνο πνευματικούς που θα έδιναν άφεση με μικρό επιτίμιο. Οι αγορές γνωρίζουν, καταλαβαίνουν και προπαντός απαιτούν. Τους ενδιαφέρει η εξασφάλιση των χρημάτων τους, έστω και ως ηθικοί αυτουργοί λάδωσαν και υπερκοστολόγησαν, ο λογαριασμός πάει στο πόπολο με την ψήφο του 35% .

Οι γλυκανάλατες αναφορές- ανακοινώσεις και ανέξοδες καταγγελίες από πρωτοκλασάτους που τους πέρασε οματογυάλια ο συμπαθής Κουρουμπλής παραιτούμενος, προκαλούν πλέον ειρωνική θυμηδία. Σαν ψιθυριστές κραυγές για πολιτική επένδυση προς τους ψηφοφόρους του τύπου «εγώ τα είπα», εμείς όμως λέμε «ΤΑ ΕΙΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΣ».

ΑΙΔΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, υπάρχει και το πολιτικό ΧΑΡΑΚΙΡΙ που μπορεί να φέρει την ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
aVax 19+5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου