Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΔΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΑΣ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΜΕ ΡΙΓΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ.

Ο λόγος για την ομιλία του Σωτηροπρωτοθεσμικού μας, τους Γερμανούς βιομήχανους που τους προσκάλεσε να έρθουν και να επενδύσουν στην Νεογρεκία χώρα. Ασφαλώς μεταξύ του εκλεκτού ακροατηρίου, συγκαταλέγονταν οι απεκδυτές, της ΖΙΕΜΕΝΣ, των πλαγιολαμνόντων, του παροπλισμένου C4I και γενικά οι πάροχοι λαδοτύρες των ανωνύμων πολιτικών φαντασμάτων. Ο αρχιθεσμικός με σχιζοενδυματικό ύφος, διαβεβαίωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος προκειμένου να σώσει την πατρίδα (φευ όχι απ’ τους κατεδαφιστές της).

Σαν πόπολο, μας ενδιαφέρει τι γίνεται με το οικονομικό κόστος που οφείλει η συνουσιεξουσιαστική κάστα των πολιτικών και αν φορολογηθούν τα κλεμένα. Η μίζα εκτός από το έγκλημα της απιστίας δε συνιστά και το ατύχημα της φοροδιαφυγής?
Εν τω μεταξύ, το εκλεκτό ακροατήριο υπομηδιόν κάτωθε του μετωπικού λοβού του με ανασηκωμένο τον δεξί όφρυ, χωρίς μονόκλ, κατευχαριστημένο που θα ξανασυνεργαστεί στενότερα (οι επενδυτές ξανάρχονται) χειροκρότησαν.
Η εξοικείωση με την εξαχροιωτική ατιμωρησία, γεννά τον εθελοτυφλικό σωτηριοφανταστικό βοναπαρτισμό και σαν πόπολο άδουμε το παλαιό εμβατήριο:

«Των πολιτικών τα φουσάτα περάσαν, σαν τον λίβα που καίει τα σπαρτά…..»

aVax 19+5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου