Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Χάρε Κρίσνα, χάρε Κρίσνα... Χαίρε, χαίρε, χαίρε Κρίση

Με αυτήν την επαναλαμβανόμενη ΜΑΝΤΡΑ* (επωδό), οι χαρούμενοι οπαδοί της αίρεσης, προκαλούν ενδοσκοπική αυτοΰπνωση για να επικοινωνήσουν με το συλλογικό ασυνείδητο εν επιγνώσει, ώστε να βιώσουν μια οραματική εμπειρία από τα "πέρα μέρη" που άδει ο Σαββόπουλος.


Με την αντιστοίχως επαναλαμβανόμενη επωδό του, θα σας πτωχεύσουμε, θα καταστραφείτε... που εκτοξεύουν νυχθημερόν πλέον τα παπαγαλάκια των δανειστών, από πολιτικούς μέχρι δημοσιογράφους και βάλε, εισβάλλουν στο υποσυνείδητο του πόπολου διαπαιδαγωγώντας το, ώστε να προκαλέσουν μια νέα γενιά μαζανθρώπων ράτσας DOLY.

Στην τραγική μας περίπτωση, εκτός από την επωδό της πτώχευσης χρησιμοποιείται και η λεξιμαγοαπειλητική Βενιζελοπαγκαλική Μαντάλα (Δίσκος με οραματογόνες απεικονίσεις, όπως π.χ. βουνά δύο- ντος ηλίου), ώστε να προκληθεί μία φοβική εγχάραξη εν αγνοία μια συλλογική υποβολή πειθαναγκασμού εξ' αποστάσεως.

"Η μητέρα του φόβου είναι η άγνοια" έχει πει ο ΕΜΕΡΣΟΝ. Απολύτως σωστό αυτό...
Συμπληρώνοντας το εμείς λέμε: "Η άγνοια του φόβου κάνει τους ελεύθερους πολίτες" και σήμερα ο καθένας μας μπορεί να γίνει ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ή και όλοι μαζί ΕΡΓΟ.

*Σταθερή επίμονη και αμετεώριστη επανάληψη
aVax 19+5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου