Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΒΑΚΙΟΥ

Απάντηση στο ακόλουθο σχόλιο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα http://www.kulturosupa.gr/ , σχετικά με το κείμενο ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΟΥΜΠΛΕ (μία σεάνς με την Λούζενμπουργκ)

"#2 Αναγνωστάκης 14-09-2011 08:11
Προτείνετε λύσεις κύριε Αβαξ ; [αλήθεια γιατί κρύβεστε πίσω από ψευδώνυμο ;] και παρά το δυσνόητο των μαγικών λέξεων σας, η όπως συνηθίζετε να λέτε «λεξημαγεία», αναρωτιέμαι γιατί συχνά πυκνά τα βάζετε με την ΧΑΙΜΕΡΚΕΛ, όπως ειρωνικά και φασιστικά την αποκαλείται. Την δουλειά της κανει, τον λαό της στέφεται και νοιάζεται. Όσο για τον δικό μας ; Ποταπό πρόσωπο μιας γενιάς που σήμερα αδρανεί και κρύβεται. Μου είστε απόλυτα απαραίτητος μα συνάμα και εμπαθής.
Αναγνωστάκης"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΒΑΚΙΟΥ

Μπερδέψατε το είναι με το φαίνεται κύριε. Την άμυνα με την επίθεση. Σύμφωνα με την ασυλλογιστική σας, την δουλειά τους έκαναν και στο Δίστομο, σφαγιάζοντας μας αφού τους το επιτρέψαμε. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι λίγη λαϊκή αντίσταση, έστω και ομοιοπαθητική από τον καθένα μας, ωφελεί. Κάτι που δεν της επιτρέπεται να πράξει η θεσμική αρχή και εξουσία απέναντι στην δακτυλοδεικτούμενη Αφροδίτη της ΜΥΛΕΡΚΕΛ. Και για να γλυκάνω την απαραίτητη διευκρίνιση, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν κατέχεις τον ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ως Κρητικός.

Όσο για το τι προτείνω, Διέκρινε το μέσα απ’ τις γραμμές των θέσεων μου. Το Παξινικό ύφος του κομισέρ οικονομίας, μας έπεισε για μια ακόμη φορά, περί του επικίνδυνου της κατάστασης που μας οδήγησαν οι συνουσιεξουσιαστές μας. Το στείρο και μονοδιάστατο δόγμα του «ανήκωμεν στη Δύση», μας αποστέρησε από επιλεκτικές επιλογές. Το πολιτικό συνσύστημα εξουσίας, βόλευε τους τραπεζίτες μέσα- έξω και βολεύονταν έχοντας την πλήρη υποστήριξη των κέντρων, εντός και εκτός. Σήμερα οι πολιτικοί μας, έγιναν διεκπεραιωτές και όχι παραγωγοί πολιτικής. Τους αρκεί η ανοχή των εντολοδόχων και η κατοχή των διασπαθισμένων.

Η ομερτά μεταξύ των πρώην μεγάλων κομμάτων, καλά κρατεί… αφού είναι πιστή στο αιρετικό μακαριστικό δόγμα του «ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΜΝΗΣΤΕΥΘΗΣΟΝΤΑΙ». Πλέον ως πολίτες, δεν έχουμε το άλλοθι της άγνοιας… και όπως λέει ο ΓΚΡΑΣΙΑΝ: «Το να καταλαβαίνουμε ήταν κάποτε η τέχνη των τεχνών. Αυτό, δεν αρκεί πια. Χρειάζεται να μαντεύουμε»

aVax 19 + 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου