Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγραψε ο ΈΚΟ...


Υπάρχουν όμως στην πυρίπαθη πατρίδα μας νέα γεγονότα...

Οι θεσμικές πλέον πυρκαγιές του μήνα κατασβήστηκαν τουλάχιστον αυτές, γιατί οι πυρκαγιά της οικονομίας κατακαίει ακόρεστα τα καλώς κεκτημένα μαζί με τα ξερά τα όνειρα, τις ελπίδες και τις προοπτικές των νέων κυρίως. Κατά τον μήνα αυτό, η πρώτη διδάξασα περί την πτώχευση Φινλανδία, ζήτησε εμπράγματη εξασφάλιση για να μας δανείσει. Έπεσε στο τραπέζι και άνοιξε ο ασκός. Είναι ολίγο απίθανο να έγινε χωρίς παρασκηνιακή διαβούλευση. Η υποκειμενική συνεπαγωγή είναι η εξασφάλιση των δανειστών μας με το ντόμινο του δεδικασμένου από πιθανή πτώχευση, όχι μόνο χωρίς χασούρα τους αλλά και με μεγάλο αποθετικό κέρδος αφού θα προσημειώσουν πίστη και ιστορία μας (παρθενών- Άγιο όρος) νησιά, τουρισμό. Ίδομεν διόβαση σε πρωτοσέλιδο τίτλο δήλωση του εν δυνάμει αρχιθεσμικού "εγώ δεν θα πώ ψέματα στο λαό" κανείς δε λέει ψέματα όταν δε λέει τίποτα κύριε πρόεδρε του αντιπροέδρου. Το ζητούμενο είναι θα τολμήσεις να πεις την αλήθεια; Θέλουμε να γνωρίζουμε τί θα κάνεις και όχι τί δε θα κάνεις.

Σε κρατικό κανάλι ο πρώην κοσμικός κομισέρ δικαιοσύνης και ολίγον λεξιμάγος είπε οτι έκανε σχέδιο νόμου για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των πολιτικών, πράγμα που πρέπει να γίνει για τους καναλάρχες, τους δικαστικούς, τους προέδρους προμηθειών κλπ.

Η υποκειμενική μας συνεπαγωγή είναι. Ασφαλώς και συμφωνούμε με το ευχολόγιο. Για να το ονοματίζει κάτι θα γνωρίζει. Η αφελής απορία είναι για να ελεγχθεί το έσχες πρέπει πρώτα να το δηλώσεις. Με τα αδήλωτα κρυμμένα τί γίνεται, πχ off shore καταθέσεις στην ΕΛΒΕΤΙΑ- πακτωμένα σεντουκάτα;

Την ίδια ώρα με τον κο Καστανίδη στο μεγάλο κανάλι ο κ. περισσότερο Λεξιμάγος κος Ρέππας, δήλωνε ότι μείωσε τους μισθούς στον ΟΣΕ κατά 100 εκ.€. Μεγάλο το νούμερο, δε διευκρίνισε όμως πόσα κόπηκαν από επιδοματούχους πραιτοριανούς και δικαιούχους αυτοδωρων Μαυράκηδων Παρτάκηδων στην λογική του εμείς δώκαμε, εμείς παίρνουμε. Μένουμε με την απορία με το ξεπούλημα στο ΝΑΔΙΡ κερδοφόρων ΔΕΚΟ αν υπάρχουν πού θα βρεθούν και έσοδα του που θα χαθούν, στην συνέχεια; Αποδεσμεύτηκαν 1,2 δις του Καντάφι για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην εξεγερμένη Λιβύη. Εδώ γελάμε, βάφτισαν τα κανάλια μας "ανθρωπιστική" βοήθεια την πώληση αγαθών.

Λίγη αιδώς κύριοι διαμορφωτές...

aVax 19 + 5

1 σχόλιο:

  1. Τι να πρωτοπεις για μια κοινωνια, για μια χωρα που εμελλε να ειναι το πειραματοζωο το δογματος του ΣΟΚ. Μας βομβαρδιζουν με τοσες αντι-ανθρωπινες αλλαγες , που υπο αλλες συνθηκες θα ειχε εξεργεθει η μιση Ελλαδα μονο απο την μια αλαγη. Αλλα σε σε αυτο στηριζονται, τοσο ειναι το μεγεθος των αλλαγων που εχουμε ηδη αποδεχτει (;) την μοιρα μας.

    Απο την αλλη , η αληθινη αποδειξη της θεωριας των υπερχορδων και της υπαρξης των παραλληλων συμπαντων, ο πρωθυπουργος ΓΑΠ ζει οντως σε μια αλλη πραγματικοτητα. Τι βγηκε και ειπε προχτες ; Οτι αν παλιοτερα ηταν μια φορα σοσιαλιστης τωρα ειναι δυο φορες σοσιαλιστης! Τοσα ψεματα και τοση προπαγανδα σε μια ομιλια, απο την ναζιστικη Γερμανια εχουμε να δουμε. Αλλα ολοι ξερουμε πως αν επαναλαβεις πολλες φορες τα ψεματα στο τελος τα πιστευει και αυτος που τα λεει και οι αλλοι που τα ακουν.

    Που να στραφουμε ομως; στους ιδιους; ΝΔ και λοιπες οικογενειοκρατιες που ψηφιζουμε εδω και δεν ξερω ποσα χρονια; σε μια αριστερα που προτιμαει να διαφωνει για τις μικρο-ιδεοολογικες διαφορες της και βλεπει το δεντρο χανοντας το δασος; το γελοιο αλλα και επικινδυνο ΛΑΟΣ;

    Κατα τα αλλα, business as usual στον κοσμο. Οποια χωρα εχει πετρελαια αξιζει να σωθει, οποια δεν εχει την αφηνουμε στην τυχη της να σφαζει χιλιαδες αμαχους καθε μερα ο δικτατορας της. Και οταν λεω σωθει μην παει ο νους σας σε κατι ευχαριστο (πχ Λιβυη). Στηθηκε ηδη η νεα κεντρικη τραπεζα της χωρας αποτελουμενη ως συνηθως απο τα γνωστα χρηματοοικονομικα καρτελ, τα πετρελαια θα μοιραστουν σε χρονο ρεκορ σε ιδιωτικες πετρελαικες εταιριες που χρηματοδωτησαν τον πολεμο και ο κοσμος; Ο κοσμος της Λιβυης θα αφεθει στην τυχη του σε μια υποτιθεμενη δημοκρατια ηδη πουλημενη απο την συσταση της.

    Τελικα η αγνοια ειναι ευτυχια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή