Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΒΑΚΙΟΥ

Η θέση του Μάρξ ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα, ίσχυε νομίζω για την ιστορική διαπάλη της εποχής του. Με το δυναμικό process που προέκυψε από τους αγώνες, κυρίως των εργαζομένων στις βιομηχανικές χώρες και τη συνδικαλιστική απροσκύνητη πρωτοπορία. Το ποτάμι τότε, δεν γύριζε πίσω. Οι κατακτήσεις και οι θεσμικές κατοχυρώσεις του πόπολου, φάνταζαν αναπαλλοτρίωτες. Η παλιννόστηση της σιδερένιας φτέρνας του Τζάκ Λόντον, σε λιγότερο από μισό αιώνα, μας προσγείωσε ανώμαλα. Η ρευστή κοινωνική επιστήμη, μας δίδαξε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και μάλιστα χωρίς αντίσταση όταν το πόπολο υπνώτει φοβισμένο στον λήθαργο της σύνταξης και του μισθού που απειλείται σήμερα, αλλά θα είναι άπιαστο όνειρο με τα «part time» αύριο. Ακόμη, όταν οι συνδικαλιστικές ηγεσίες ανταμείβονται με focus για τις πρωτοπαπαριακές υπηρεσίες τους, ανύπαρκτοι των περιστάσεων, και όταν οι φορείς της εν δυνάμει λαϊκής αντίστασης, είναι πολυδιασπασμένοι σε αποκόμματα.

Αναβίωσε ο άξονας*. Αυτή τη φορά, μεταξύ Γερμανίας- Γαλλίας, της ΧΑΪΛΕΡΚΕΛ και του ΣΑΡΚΟΒΙΣΙ** , για συνκηδεμονία στην Ευρώπη. Απροκάλυπτα απαιτούν από τους λαούς, συνταγματικά κατοχυρωμένους και ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς. Με ποιες προϋποθέσεις αυτό???? Θα μιλήσω μόνο για τη χώρα μας.

Ποιος θα επωμιστεί τις ανάλογες αμυντικές λεγόμενες δαπάνες για την φύλαξη των ανατολικών συνόρων της αμφικτονίας- αύρας***?

Ποιος θα μας προμηθεύει και με ποιο κόστος την τεχνολογία που μας επιβάλλεται για τον λεγόμενο εκσυγχρονισμό που καταργεί θέσεις εργασίας, επιβαρύνοντας έτσι τα ταμεία και τον προϋπολογισμό, με μια δαπάνη που απαιτεί εκτός από την συνεχή ανανέωση της τεχνολογίας και το μονοπωλιακό κόστος ανταλλακτικών και εξάρτησης. Έχουμε το τραγελαφικό κατόρθωμα, να είναι υπό πτώχευση η πατρίδα μας, με οικονομημένους ατιμώρητους και αναντικατάστατους όπως νομίζουν διαχειριστές, που δεν υπόκεινται κατά τη γνώμη τους στην μεταμόσχευση ύπατος λόγω υπερκατανάλωσης ευρω-apple και ΑΡΑΣ του πόπολου.

Ο νέος άξονας των «ΧΑΪΛΕΡΚΕΛ» - «ΣΑΡΚΟΒΥΣΙ», επιχειρεί νέα σταυροφορία για να προστατέψει τα άγια συμφέροντα του από τυχών εισβολή ανταγωνιστών του ρουβλίου και γουάν.

Οι Άγιοι τόποι των συμφερόντων τους, απαιτούν να υποταχθούν με τη θέληση τους, νομοθετώντας με δοτούς καθ’ υπαγόρευση, εξασφαλίζοντας τα συμφέροντα τους και υποθηκεύοντας από σήμερα το απώτερο μέλλον μας. Συμπληρώνοντας το «ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ», λέμε :

«ΝΕΟΠΤΩΧΟΙ, ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΧΗΤΕΣ, ΕΚΛΟΓΕΙΣ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ, ΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ, ΟΠΕΡΑΪ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΧΙΜΣΑΘΕΙΤΕ. Ο καθένας μόνος του από μακριά, για όλους… στην πλατεία της καρδιάς μας. Θαρρθείτε!!! Η δύναμη της οιμωγής, τσάρους ανέτρεψε, αυτοκρατορίες διέλυσε και πλούσιους επτώχευσε!!!!

*άξονας: Κατά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, έτσι έλεγαν το σύμφωνο μεταξύ Γερμανίας και Ιταλίας του Ντούτσε.

** ΒΥΣΙ: Κατά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, η υποταγμένη Γερμανόφιλη κυβέρνηση του ΠΕΤΑΙΝ ήταν εγκατεστημένη στο ΒΥΣΙ και λεγόταν κυβέρνηση του βυσί.

*** Αύρα: Τεθωρακισμένο όχημα καταστολής σε εξεγέρσεις πολιτών.



aVax 19+5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου