Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΑΧΙΜΣΑ ΚΑΙ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ

Θυμήθηκα νοσταλγικά μια κουβέντα που είχα με τον πολυόματο Π. Παΐσιο, ένα γλυκό δειλινό στο κονάκι του. Μεταξύ άλλων είπε «απλοποιήστε τη ζωή σας» και διευκρίνισε «να, σε πολλές οικογένειες υπάρχουν τόσα αυτοκίνητα όσα και τα μέλη της». Η όλη διδαχή ήταν για τα περιττά εν γένει που κάναμε απαραίτητα. Πράγματι σαν κοινωνία χάσαμε το μέτρο, την αυτάρκεια και ολιγάρκεια, το ασκητικό πνεύμα και την ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΗΣΗ των πραγμάτων που είχαν οι παππούδες μας. Σε μία γενιά υποθηκεύσαμε το μέλλων όλων των αγέννητων στο διηνεκές.
Οι δανειστές και προμηθευτές μας έκαναν και κατά πως φαίνεται συνεχίζουν να κάνουν αρπακτικά τη δουλειά τους. Το ζήτημα είναι εμείς τι καταλαβαίνουμε (και με το εμείς εννοώ το ΠΟΠΟΛΟ και όχι την ΝΟΜΗκλατούρα που καταλαβαίνει επαγγελματικά) ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Η ακολουθούσα υποκειμενική ανάλυση αφορά το τι καταλαβαίνουμε. Σαν επωδό επαναλαμβάνουν αξιωματούχοι της «φίλης συνεταίρισας» ενωμένης πλέον Γερμανίας για την ανταγωνιστικότητα μας κάτι που δεν έχουν πλέον οι ίδιοι απέναντι στην ΚΙΝΑ. Ασφαλώς δεν μπορούν να παράγουν φθηνότερα προϊόντα. Είναι αλήθεια ότι μέχρι τώρα είχαν αξεπέραστη αλλά όχι και μοναδική τεχνολογία που μέχρι σήμερα πωλούν σε μη ανταγωνιστικές τιμές, αφού είχαν ασυναγώνιστη ποιότητα. Χρειάζονται επομένως πελάτες αποκλειστικούς και περιχαρακωμένους μέσα στα τείχη του χρέους της διευρυμένης Ε.Ε.. Θα ήταν χρήσιμο να μαθαίναμε πιο είναι το εμπορικό ισοζύγιο που έχουμε. Πόσα πακέτα χρεωθήκαμε για να προμηθευόμαστε αποκλειστικά υπέρ- κοστολογημένα προϊόντα της ΖΗΜΕΝΣ των τροχήλατων του τροχήλατου, των πλαγιολαμνόντων, των τερατωδών προμηθειών των Ολυμπιακών αγώνων έτσι συνοπτικά. Ενώ είμαστε μεγάλοι πελάτες της Τευτονίας χώρας, ένας λίβας ανθελληνισμού σαρώνει το παραπληροφορημένο της ΠΟΠΟΛΟ. Στην ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑΝΗ ΧΩΡΑ (ίσως λόγω ιστορικού εθισμού μόλις πριν λίγα χρόνια) στήθηκαν ιδεολογικά αντίστοιχα προς τον ιστορικό λαό των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Το Νάζι της Χαϊλέρκελ, ασφαλώς έχει εκβιαστικό κίνητρο για να συναινέσει στον τοκοφόρο δανεισμό μας από την ΑμφιΚΤΟΝΙΑ του ΔΝΤ. Την ατιμωρησία των συνεργών περί της ΖΗΜΕΝΣ την παραίτηση από τα διεκδικητικά μας δικαιώματα. Την μη καταβολή πολεμικών αποζημιώσεων. Την μη απαίτηση επιστροφής του κλεμμένου χρυσού κατά τον Β’ Π.Π.. Την αποκλειστική προμήθεια μας με νέα Τευτονική τεχνολογία σε τιμές που αυτοί ορίζουν και την αγορά από αυτούς σε κινέζικες τιμές, τα προϊόντα που θα παράγει αυτή η τεχνολογία.

Αυτά έτσι εντελώς συνοπτικά. Δεν ξέρω αν στην ΚΙΝΑ οι πορτοκαλιές κάνουν πορτοκάλια. Φαντάζομαι όμως ότι τα εργοστάσια τους πλέον κατασκευάζουν τεχνολογία υψηλού επιπέδου σε τιμές που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί η UPER ALLES. Έχει τερατώδη αποθέματα μετατρέψιμου ΓΟΥΑΝ για να δανείσει με ελάχιστο τόκο.

Αφού ούτως ή άλλως ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΟΥΜΕΘΑ σαν ΠΟΠΟΛΟ, άς γίνει αυτό προς δικό μας όφελος και όχι της Γερμανίας. Όπως απεδείχθη, από αυτούς χαΐρι δεν έχει και δεν ξεχρεωνόμαστε.

Κλείνω με μια ιστορική αναδρομή. Μετά τους δύο Π.Π. που προκάλεσε η «φίλη» χώρα για πολλά χρόνια δεν είχε στρατιωτικές δαπάνες.

Ένα δυσανάλογο βάρος επωμίσθηκε η πατρίδα μας σε εξοπλισμούς για να φυλάει τα ανατολικά σύνορα της καπιταλιστικής Συμμαχίας.

Το ρεβανσιστικό πνεύμα του UBER ALLES είναι καιρός να γίνει ΜΠΟΥΜΕΡΑΤΙ αν αντιδράσει το Ευρωπαϊκό Πόπολο με τους δυναμικούς εκφραστές του σε μια ευρεία συμμαχία Ευρω-ομόλογου του Νότου όπως αυτό θα μπορούσε να συνταιριαστεί.

Το αντίπαλο δέος της ΚΙΝΑΣ περιμένει. Σε ότι μας αφορά άμεσα, μια μορφή αντίστασης προς την νέα κατοχή θα μπορούσε να είναι η εφαρμογή της ΑΧΙΜΣΑ απέναντι στα ανθελληνικά συμφέροντα από τον καθένα μας ξεχωριστά.

Διότι ΠΑΣΑΛΟΣ ΠΑΣΑΛΩ ΕΚΡΟΥΕΤΩ…

aVax 19+5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου