Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Κατά τον ψυχρό πόλεμο μεταξύ του υπαρκτού λεγόμενου καπιταλισμού και του υπαρκτού λεγόμενου σοσιαλισμού, ο ΜΑΟ ΤΣΕ είχε χαρακτηρίσει τις ΗΠΑ και το καπιταλιστικό σύστημα, ως χάρτινη τίγρη. Επαληθεύτηκε προφητικά…

Μετά την περιφερειακή κατάρρευση του καπιταλισμού, η κρίση χτύπησε και τα μητροπολιτικά του κέντρα. Ο Κινέζικος δράκος του «ΠΑΝΣΙΛ», νίκησε κατά κράτος την χάρτινη τίγρη του “NEW DEAL” και υποβάλλει πλέον όρους. Αυτά ως μια γενική τοποθέτηση, έτσι συνοπτικά.
Οδεύουμε σαν πλανητικό σύστημα προς τον «Θαυμαστό νέο κόσμο» του Χάξλευ. Το σώμα που τάιζαν σ’ αυτόν τον κόσμο το πόπολο, είναι το υπαρκτό αντίστοιχο της ψυχολογικής βίας που οι υπο α-παραεξουσίες με τα μέσα που διαθέτουν (ιδεολογικό κατεστημένο, ηλεκτρονικά μέσα, αρχές και εξουσίες, δοτοί αρχηγίσκοι, σικέ επιλογές εναλλάξ, εκβιαστικά διλήμματα) θέλουν να πείσουν το «ΓΚΟΪΜ» πόπολο ότι είναι υπεύθυνο, αφού αυτό επιλέγει τους θήτες του που το διαφεντεύουν με τη δική τους επιλογή χάρην της ελαστικής δημοκρατίας και της ανεύθυνης δημαγωγίας.

Ο προπομπός της κοινωνικής ποδηγέτησης, ήταν ο ιδεολογικός εκμαυλισμός του πόπολου με τα ΜΜΕ, τα ηλεκτρονικά έντυπα, τα προβεβλημένα πρότυπα συμπεριφοράς, την θεοποίηση της αναρχίας του καταναλωτισμού, τις πολλαπλές εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις, όπου η κάθε μία είναι στη συνείδηση μας η προηγούμενη της επόμενης… Αυτό κατά τα δικά μας.
Αφού στο παγκόσμιο σύστημα διαχείρισης έχουν τον έλεγχο οι ηλεκτρονικές πλακέτες, που αναστέλλουν κάθε δυνατότητα εξωθεσμικής εξισορρόπησης και αποκατάστασης, κατορθώθηκε προς το παρόν όχι εις ποιμήν και εν ποίμνιο αλλά ολίγοι συνεργαζόμενοι ποιμένες της αγοράς και ημιθανή αποσβολωμένα ποίμνια εις δόξαΝ του κέρδους και της διεφθαρμένης εξουσίας που απορρέει.

Το κατόρθωσαν επειδή νομίζαμε ότι είναι ακατόρθωτο (MΑΡΚ ΤΟΥΑΙΝ) και μας έπιασαν στον ύπνο.

Κλείνοντας αυτοκριτικά, αναφέρω ότι «ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΆΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ»

Πατερικό της Θηβαϊδος.
Η λύση μπορεί να έρθει εάν το πόπολο του κόσμου γίνει μια πλατεία επικοινωνούσα, με επιθετικό ΧΑΚΕΡ, κβαντικού πεδίου κατ’ οικονομία.

aVax 19+5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου