Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

COVID-19 ∞

 94% - 64% - Χ % ποσοστά ανοσοποιητικής ευγονικής

Καλή πράξη με πονηρό σκοπό κακή λογιέται.(Πατερικό γνωμικό)

Ο σκοπός απενοχοποιεί τα μέσα; Ή τα μέσα αποκαλύπτουν τον κρυφό σκοπό με τις φανερές συνέπειες (Οικονομικές, Υγείας, Εξάρτησης, Εθνικής απαλλοτρίωσης). Μας διολισθαίνουν στη ζομπιοποίηση της ζωής του λυκόφωτος, οι πιστοποιημένοι αιρετοί και διορισμένοι παγκοσμιόφιλοι διεθνιστές όλων των βαθμίδων του πολιτικού και όχι μόνο φάσματος.

Αλήθεια τι έχουν να απαντήσουν στους ήδη εμβολιασμένους υπερήλικες, που νυχθημερόν προέτρεπαν και προτρέπουν να εμβολιαστούν ΑΜΕΛΛΙΤΙ δίνοντας το δικό τους εικονιστικό εμβολιαστικό παράδειγμα συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. Το «ας πρόσεχαν» του Σημίτη θα είναι πάντα επίκαιρο.

Όλα αυτά πριν την ανακοίνωση ότι ένα εμβόλιο που εγκρίθηκε και χρησιμοποιήθηκε είναι ακατάλληλο για άνω των 65 ετών (στο Βέλγιο απαγορεύτηκε για πάνω των 40 ετών). Οι εμβολιασμένοι αν δεν νοσήσουν από το ακατάλληλο εμβόλιο, σίγουρα θα καταρρεύσουν ψυχολογικά, από την βόμβα που τόσο αδιάντροπα παραπλάνησαν και παραπλανούν οι ετερόκλητοι διαχειριστές μας.

Οι πολυδιαφημισμένοι έλεγχοι, περί της καταλληλότητας για έγκριση του εμβολίου, πόση αξιοπιστία μπορεί να έχουν στο μέλλον, όταν πριν αλέκτωρ λαλήσει αισχρώς τον λαό παραπλανούν.

Δίνοντας το καλό παράδειγμα, οι εμβολιασθέντες ταγοί της εξουσίας (Πρόεδρος της δημοκρατίας, Αρχιθεσμικός, αντιθεσμικοί και παρατρεχάμενοι, Πατριάρχης, Επίσκοπος και φευ ακόμη, ο πολυγραφότατος ψυχοφωτιστής Ιερόθεος;) θα κάνουν άραγε κάποια απολογητική δήλωση για την σπουδή τους, αν όχι για το λαό, τουλάχιστον για τους δικούς τους ηλικιωμένους συγγενείς που παραπλάνησαν;

Αγωγή πάντως μπορεί να κάνουν ενάντια στον εαυτό τους αλλά όχι εναντίον της παρασκευάστριας φαρμακευτικής. Και αυτό επειδή ο εμβολιασμός γίνεται υπό την ευθύνη του εμβολιαζομένου με όρο ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ και ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. Εκτός βέβαια και αν υπάρχουν ευγενή και λαϊκά εμβόλια κατάλληλα για κάθε ασθένεια και κάθε μαλακία.

Το άρθρο είναι προοϊμιακό περί της κατασκευασμένης νοημοσύνης για ΣΥΝ-ΕΝΕΣΗ. Οι ιατροί των Πατρών που τιμωρητικά κοκκίνισε, έδωσαν το καλό παράδειγμα αρνούμενοι την εμβολιαστική διείσδυση και όχι το κακό παράδειγμα κ. Χατζηνικολάου .

Επιμύθιο : Η Ουάσιγκτον έπεσε προσωρινά, σειρά έχει το Λονδίνο με τις Αγγλικές και ΝοτιοΑφρικανικές ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ του ιού στην κοινοπολιτεία. Θα βάλουν και το χεράκι τους οι ΦΟΝ – ΝΤΕ – ΔΟΝ – ΚΑ, με την επαπειλούμενη απόσχιση της Σκωτίας, με δημοψήφισμα αν υποκινητικά συμβεί με επιστολικές ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου