Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝ-ΕΝΕΣΗ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Εμβολιακή εμφύτευση προδιαγραφών στην μηχανή της σάρκας.

Η ελεύθερη βούληση και έκφραση του ανθρώπου, σύμφωνα με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις όπως καθορίζει το σύνταγμα, κινδυνεύει να καταργηθεί ολοσχερώς, με πρόσχημα τους κόβιτες και τις ατέρμονες μεταλλάξεις του, επιχειρείται να επιβληθεί μία τρικτατορία των συνομωξιολόγων, που καταργεί την Δημοκρατία.

Τα εξωκοινοβουλευτικά διατάγματα ερήμην του συντάγματος και της ψηφοφορίας στην βουλή, επιβάλουν και προσδιορίζουν τις υποδουλωτικές επιταγές, δίκην κατοχής ακόμα και στην ελεύθερη κυκλοφορία.

 Είς ποιμήν και έν ποίμνιο, με ότι συνεπάγεται αυτό (χυμός κακαβιάς λαών) είναι η ομογενοποίηση που επιβάλλεται από τον προηγμένο Ναζισμό με τούρκικο φερετζέ χωρίς ωτοασπίδες για να ακούμε τα ουρλιαχτά των ειδικών συνομωξιολόγων, που δεν μας πείθουν με τις πολλές αντιφάσεις τους περί της πανδημίας.

Στην αρχή είχαν ανακοινώσει, ότι το εμβόλιο είναι κατά 95% αποτελεσματικό, μετά λίγες ημέρες το κατέβασαν σε 65%, χωρίς οι λεπτολόγοι να μας διευκρινίσουν για να το καταλάβουμε και εμείς.

Μετά ένα χρόνο ανακάλυψαν ότι οι υφασμάτινες μάσκες δεν προστατεύουν κατά την εισπνοή. Για την εκπνοή και το ανακυκλωμένο χνώτο, για τις επιπτώσεις τους δεν αναφέρουν τίποτα, για το βαποράκι χαρτονόμισμα που αλλάζει χέρια με φτυσομετρήματα (1,2,3 φτου, 4,5,6 φτου…) σιγή ιχθύος αυτά έτσι πρόχειρα και επιγραμματικά

Υπάρχουν πάρα πολλές αντιφάσεις και ελλείμματα λογικής, που εμείς ωσεί ένορκοι για να γνωμοδοτήσουμε. Πιστεύουμε ότι άλλοι είναι οι κρυμμένοι στόχοι με πρόσχημα την προστασία των λαών και πουλάν εμβολιακή προστασία και φόβο (σαν νοννοί).

Εξόντωσαν την μικρομεσαία τάξη των ελευθέρων πολιορκημένων (όσοι επέζησαν) βαθαίνουν την οικονομική υποδούλωση των λαών επ’ ωφελεία των ΦΟΝ-ΝΤΕ-ΔΟΝ-ΚΑ συνεργατών τους και μας υποχρεώνουν να πούμε εθελοντικά εμβολίασε με αγά μου να σωθώ… υπ’ ευθύνη μου.

Επιμύθιο : Η διαφημιστική επίδειξη των κοιλιακών του αρχιθεσμικού μας με πρόσχημα το βελονοτσίμπημα στον ώμο δίκην εμβολιασμού, μας θύμισε τον ΑΓΚΟΠ ως οδοντίατρο, που ζήτησε από ασθενή κυρία, να γδυθεί προς οδοντιατρική εξέταση, στην απορημένη της ερώτηση ο ΑΓΚΟΠ είπε θα ψάξω να βρώ την ρίζα.

Εν κατακλείδι, δυστυχώς η κεφαλή της Ι.Χ.Θ.Υ.Σ. εκλείπει και δεν τολμά να σηκώσει το λάβαρο της διαμαρτυρίας ώστε και μεις, ο λαός να διαδηλώσουμε, κάτω σχώμεν τας σκελέας, θα λέγαμε χωρίς βωμούς και εστίες, χωρίς προσκυνήματα και εκκλησίες.

(περί της Τεχνικώς Κατασκευασμένης Νοημοσύνης θα γράψουμε προσεχώς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου