Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

ΤΡΑΜΠ(ΟΛΙΝΟ) ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΙΑΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ

Αγαθόν και κακόν εν και ταυτόν.

Ο υπερβάλλον ζήλος μιας χούφτας οπαδών του ΤΡΑΜΠ τον δυσφήμισε με την ανενόχλητη εισβολή τους στο ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ. Μεγαλύτερη εκδούλευση στους παγκοσμιοποιητές, τους λεγόμενους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ δεν μπορούσε να γίνει.

Υπάρχει κίνδυνος να καεί το κεφάλαιο του αντιπαγκοσμιοποιητή ΤΡΑΜΠ, αν του αφαιρέσουν το δικαίωμα μελλοντικής υποψηφιότητας και πιθανής επανεκλογής του, λόγω των γεγονότων, ενορχηστρωμένα όλη η καθοδηγούμενη προπαγάνδα, παγκοσμίως, αφού στέρησαν το δημόσιο λόγο του ΤΡΑΜΠ κλειδώνοντας όλους τους λογαριασμούς του στο TWITTER και στο FACEBOOK (εντελώς δημοκρατικά). Ομιλούν για ΤΡΑΜΠισμό μερόνυχτα.

Προσπαθούν να πείσουν οι πρώην και νυν Διεθνιστές, απάτριδες, ασύνοροι, το γένος ΦΟΝ-ΝΤΕ-ΔΟΝ-ΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ, ότι η Δημοκρατία είναι η κατάργηση των θαλασσίων και χερσαίων συνόρων, η ομογενοποίηση εθνών, λαών, φυλών με την ιστορία και την κουλτούρα τους σε ένα διαχειρίσημο χυλό, που θα τον χύνουν στο καλούπι συμπεριφοράς που επιθυμούν, εις βάθος λίγων χρόνων.

Μία γεύση ομογενοποίησης είναι αφίσα των 200 χρόνων από την υποδούλωση στους ΒΑΒΑΡΟΥΣ που εμφανίζει τον Ελληνοποιημένο επαγγελματία μπασκετμπολίστα ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ δίπλα στον μεγάλο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ του παγκόσμιου test-PAP.

Μας είπαν ότι κινδύνευσε η Δημοκρατία λες και μια χούφτα Χούλιγκαν οπαδών, υποκινούμενη και χρηματοδοτούμενη αφανώς, απ’ αυτούς που είχαν συμφέρον να δυσφημίσουν τον ΤΡΑΜΠ, λες και η δημοκρατία και οι θεσμοί της είναι τα έδρανα και οι αίθουσες και όχι η Γερουσία, η Βουλή των αντιπροσώπων, το Κογκρέσο, ο Ανώτατος Δικαστής, οι Πολιτείες, η Εθνοφυλακή, ο Στρατός,  οι μυστικές και φανερές υπηρεσίες, τα Μ.Μ.Ε., κλπ.

Φανερές κουβέντες μιας κρυφής ατζέντας τις χαρακτηρίζουμε, με σκοπό την απαξίωση του ΤΡΑΜΠ και συνέπεια την αποκαθήλωση των αρχών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ που επικρατεί, δηλαδή, της Αντιπαγκοσμιοποίησης. Η πλεκτάνη καλά λειτούργησε, πιστεύουμε προσωρινά.

«Μέρος της δύναμης εκείνης που το κακό θέλοντας να κάνει, γεννάει νομοτελειακά το καλό» (Φαουστ, 1η πράξη).

Επιμύθιο :

Παραμονές του Δημοψηφίσματος για το BREXIT ο ΤΡΑΜΠ είχε πει σε σχετική ερώτηση «αν με ρωτούσαν θα τους συμβούλευα να μην προσχωρήσουν στην Ε.Ε. , αλλά αυτό θα το αποφασίσουν εκείνοι», οργισμένος ο τότε μισιονάριος του Ιερατείου των Βρυξελών κ. Γιούγκερ «Ο ΤΡΑΜΠ να κοιτάζει τα του οίκου του και εμείς μπορούμε να ζητήσουμε την απόσχιση του Τέξας από τις Η.Π.Α.» και ο νοών νοείτω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου