Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

COVID – 21

ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΕΝΖΗΜΟ PFI-DOM (PFI(zer)(free)DOM) ΦΟΒΙΝΗΣ

Άμεση αποδοχή επιβαλλόμενης καταχνιάς.

Με σκοπό όπως επιταχυνθεί η ομογενοποιημένη συμπεριφορά Ευρωπαίων ποπολάρων με της κάθε λογής προσφυγομεταναστευτικές φυλές, που έχουν υποστεί καθεστωτική λοβοτομή κινέζικου τύπου στις χώρες καταγωγής τους, δεν αρκεί η αναπόδραστη προκλητή επιμιξία, θα πάρει χρόνο για να ολοκληρωθεί. Για αυτόν τον λόγο εργαλειοποιείται το εμβόλιο με πρόσχημα την ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

Δηλαδή η στρατικοποιημένη αστυνομοκρατούμενη αναστολή δημοκρατικών κατακτήσεων, για το ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟ. Ο εμβολιασμός και η πιθανολογούμενη υποδόρια εμφύτευση τσιπ, για έλεγχο συμπεριφοράς και ενσωματωμένων ατομικών πληροφοριών, θα πραγματοποιηθεί σε δεύτερη φάση. Μηχανοποιείται πλήρως το ανθρώπινο σώμα, για έλεγχο συναισθημάτων και σκέψης κατά παραγγελία.

Ήδη η διαφημισμένη Τεχνητή Νοημοσύνη προϊδεάζει για τον νέου τύπου φραγκενστάιν, ως σάιμποργκ μηχανή και σάρκα, χρήσιμος για τις ανάγκες των ΦΟΝ-ΝΤΕ-ΔΟΝ-ΚΑ (αμυντικές, επιθετικές, υποζυγίου, κλπ). Προκειμένου να γίνει εθελοντική αποδοχή των αμφισβητούμενων εμβολίων, πρέπει να δοθεί χρόνος, ώστε να αναπτυχθεί στους ποπολάρους αναγκαία εμβολιαστική συνείδηση ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΛΟ ΤΟΥΣ.

Πρέπει ο πληθυσμός να πάει στο εμβόλιο και όχι το αντίθετο. Όσο αντιστεκόμεθα και αμφισβητούμε τον εμβολιασμό, τόσο θα σκληραίνουν τα μέτρα εφαρμογής δηλαδή απομόνωσης κατοίκων και απαξίωσης των επαγγελματιών. Και στις δύο περιπτώσεις είτε εμβολιαστούμε για επιστροφή στις δραστηριότητες είτε δεν εμβολιαστούμε και παραμείνουμε κοινωνικά αποκλεισμένοι, η εξουσιαστική αφάνεια πετυχαίνει τον στόχο της, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

Η αρχή της απροσδιοριστίας πάντα επιφυλάσσει τον απροσδιόριστο από μηχανής θεό. Έχει αποδειχθεί ιστορικά, με τις κοινωνικές ανατροπές αιώνων, το «Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν» θα είναι πάντα επίκαιρο με άγνωστο εκάστοτε καταλύτη.

Επιμύθιο : Μόνον αν δεν αντισταθούμε, θα γίνουμε, ότι μας επιβάλλουν, να νομίζουμε, ότι είμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου