Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Κ-ΑΓΚΕΛ-ΑΡΙΑ ΟΥΜΠΕΡ ΦΟΝ-ΝΤΕ-ΔΟΝ-ΚΑ

Επικονιασμένοι υβριδικοί φυτοποπουλάροι ως παραγωγό επιμιξίας λαών με γαμέτη τον COVID και τις εμβολιακές μεταλλάξεις.


Οι προτάσεις του ΑυστροΙάπωνα COUDENHOVE KALERGI (Kούτενχοφ Kαλέργι), θεωρητικού του ΣοσιαλΠανΚαπιταλισμού, με επιβολή υποχρεωτικής μεταναστευτικής επιμιξίας λαών της ΑφροΕυρασίας, μέσω της ευγονικής φυλετικής υποεξέλιξης σε Homo Erectus, υλοποιήται.

Προετοιμάζεται η ζώνη του ζοφερού λυκόφωτος του νέου μεσαίωνα, με την αναβίωση της Νεοχαζαρικής αμφικτιονίας. Παρατηρώντας και αναλύοντας τα τεκταινόμενα γενικά στον πλανήτη και ειδικότερα στην Ευρώπη, διαβλέπουμε μία πολύπλευρη επίθεση των δυνάμεων του ΟυμπερΣκότους, ενάντια στους λαούς και τις δημοκρατικές κατακτήσεις αιώνων.

Αν συνδέσουμε ετερόκλητα γεγονότα σε χώρο και χρόνο, η κάτοψη του σχεδίου αποκαλύπτεται. Με την εργαλειοποίηση του COVID, επετεύχθει πλήρως η οικονομική αποσταθεροποίηση όλων των κρατών (στην πατρίδα μας έσβησαν τον ήλιο και συνακόλουθα όλων των παραγωγικών τάξεων). Εκτός βέβαια των ελίτ ΦΟΝ-ΝΤΕ-ΔΟΝ-ΚΑ και των αδηφάγων ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ που είναι οι πάτρωνες της εργαλειοποίησης των COVID & σια.

Ο πολιτικός άξονας Γερμανίας, Βουλγαρίας, Ουγγαρίας, Τουρκίας, Αζερμπαϊτζάν (=Καυκάσια Αλβανία) καλύπτει σήμερα ένα μεγάλο τμήμα της αρχαίας ΧΑΖΑΡΙΑΣ. Ένας λαός Τουρκικής προέλευσης, που προσχώρησε στον Ιουδαϊσμό, στο θρήσκευμα, με Αλαμανική προέλευση (Ιστορικός Dunlop πανεπιστήμιο Κολούμπια). Έτσι εξηγείται και η έμπρακτη ταύτιση αυτών των κρατών μεταξύ τους και σε όλους τους πολέμους.

Σήμερα η Χαζαρία ανασυγκροτείται με τον μεγαλοϊδεατισμό του Τούρκου χαγάνου ΧΕΡΜΠΕΧΑΝ γνωστού ως ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Η απεριόριστη υποστήριξη της Γερμανίας στις βλέψεις και τα αμοιβαία συμφέροντα κατάκτησης και υπόταξης πολλών άλλων λαών είναι γεγονός και όχι υπόθεση.

Έτσι πολύ συνοπτικά, στο κυρίως θέμα περί πανδημίας, στο επόμενο άρθρο, με τίτλο : ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ, ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ.

(γνωμικό ΕΛΑΝ)


ληροφορίες από το βιβλίο του Άρθρουρ Κέστλερ «Η 13η φυλή», εκδόσεις Χατζηνικολή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου