Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

ΠΡΟΚΛΗΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ LOCKDOWN ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΦΟΝ-ΝΤΕ-ΔΟΝ-ΚΑ

Επέπληξε τους συνομωσιολογούντας περί τον COVID-19 η κυβερνητική προπαγάνδα, επικαλείται την αυθεντία διαπιστευμένων ειδικών, όλων των επιχορηγούμενων κλάδων της ιατρικής επιστήμης, τους προσχωρήσαντες στην παγκοσμιοποιημένη εξουσία (Νέο Ιερατείο), ελεώ θεού των εναρέτων φαρμακευτικών κατ` όνομα και αισχροκερδούντων επιχειρήσεων στην πράξη.

Ο χρηματισμός, το λάδωμα δηλαδή, για προώθηση φαρμάκων, οι ποινές που έχουν επιβληθεί σε ακατανόμαστες φαρμακευτικές από ισχυρά κράτη (το 20% των προστίμων παγκοσμίως μπαίνουν σε φαρμακευτικές), είναι η απόδειξη των επιχειρημάτων μας, όλα για το κέρδος και την ισχύ που προκύπτει.

Τα αίτια της συνομωσιολογίας προκύπτουν όχι από κάποια έρευνα ή εσωτερική πληροφόρηση, αλλά από τις ανακοινώσεις των ειδικών περί τον COVID-19, την μεταδοτικότητα του, τους φορείς, τα εμβόλια, κλπ.

Πολύ συνοπτικά θα αναλύσουμε μερικές συνεπαγωγές που προκύπτουν για συνομωσιολογία. Τα χαρτονομίσματα είναι το βαποράκι των μικροβίων, καθώς αλλάζει τσέπες, κολοτσέπες, κορφοτσέπες, στα εκατομμύρια συναλλαγές, ιδίως τα μικρά. Από τους ειδικούς επιδημιολόγους δεν ειπώθηκε κουβέντα περί του κινδύνου μεταδοτικότητας. Τι μπορούμε να υποθέσουμε για αυτό, μήπως ο COVID-19 και τα μικρόβια είναι ΕΥΡΏφοβα;

Ίσως τα χαρτονομίσματα που έχουν στις τσέπες τους οι βεβαιωμένοι ασυμπτωματικοσυμπτωματικοί ανοσονοσούντων, κατασχέθηκαν και αποστειρώθηκαν ή μήπως χρησιμοποιήθηκαν για  αγοραίες ανάγκες. Δεν ειπώθηκε κουβέντα από τους επιδημιολόγους διασπορείς φόβου. Αγνοούν τον κίνδυνο που ίσως δεν υπάρχει ή μήπως εντολή NON PAPER άνωθεν.

Περί του εμβολίου μας πληροφόρησαν, ότι εφόσον εγκριθεί, θα αρχίσει ο εμβολιασμός άμεσα. Δεν θα είναι υποχρεωτικό και ότι έχει 95% αποτελεσματικότητας. Προκαλούμεθα σε μία συνομωσιολογία, υπάρχει πιθανότητα να μην εγκριθεί το εμβόλιο αφού έχει παραχθεί και είναι έτοιμο προς παράδοση, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ;

Το υπόλοιπο 5% αναποτελεσματικότητας τι σημαίνει επιδημιολογικά δεν το πληροφορηθήκαμε. Αν κάνουμε όμως μαθηματική αναγωγή στον πληθυσμό της ΕΥΡΩΠΗΣ των 800.000.000 περίπου κατοίκων, είναι 40.000.000 στη Ελλάδα είναι 600.000 εκτεθειμένοι. Αν σπέρνουμε ψευδείς υποθέσεις, ανακαλούμε.

Το εμβόλιο αφού δεν είναι, όπως λένε υποχρεωτικό, θα γίνεται με ευθύνη του εμβολιαζομένου για τυχόν παρενέργειες. Δεν θα έχουν ευθύνη οι φορείς της ιατρικής εξουσίας. Όμως, όμως αν δεν το κάνεις δεν έχεις οντότητα, δεν μπορείς να εργαστείς, να σπουδάσεις, να ταξιδέψεις, οπότε υποχρεωτικά θα το κάνεις ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ και όποιον πάρει η παρενέργεια του 5%.

Θα υποστηρίξουμε τις θέσεις μας σε επόμενα άρθρα, πιο πλατειά και εξειδικευμένα, περί του αξιοπίστου των προθέσεων των παγκοσμιοποιητών και εγγυητών, της δημόσιας υγείας και ευγονικής, εξαρτημένης συμπεριφοράς των ευροποπολάρων.

Η επιχειρούμενη Ιατρική καθαρότητα των ΜερκελοΜεγγελιστών επί θύρες. Η μηχανή της σάρκας θα βελτιωθεί και προσαρμοστεί στις ανάγκες και επιταγές της Βερολισιόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου