Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Η ΠΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΛΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Ένα ανελέητο ReplayReplay εμφύτευσης φόβου στην μηχανή της σάρκας.

Δεχόμεθα ως πολίτες εκτός από τον υποχρεωτικό εγκλεισμό ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ και την καταιωνιστική επωδό περί του κινδύνου του COVID-19 από τους τρομερούς ασυμπτωματικούς φορείς εν δυνάμει μελλοθάνατους.

Κάθε τρίλεπτο τηλεοπτικής πληροφόρησης από όλα τα κανάλια αθροιζονται οι νεκροί του πλανήτη για να μας ενημερώσουν και να μας εξημερώσουν περί της καλπάζουσας πανδημίας ξανά – ξανά και πάλι ξανά. Κατάντησε σαδιστικό το τηλεοπτικό υποπροϊόν. Εντάξει υπάρχει ο COVID-19 (αν είναι έτσι), ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ .

Με το ίδιο σαδιστικό μένος που παρουσιάζεται η πανδημία θα έπρεπε παράλληλα να γίνεται και η απούσα αντικαπνιστική προπαγάνδα, καθώς είναι γνωστές οι συνέπειες του καπνού στους πνεύμονες, για παράδειγμα, στο πακέτο των τσιγάρων να προστίθεται εκτός από το υπάρχον προειδοποιητικό μήνυμα το εξής: «το κάπνισμα σας προετοιμάζει για θάνατο από COVID-19 διαλύοντας τους πνεύμονες» αφού για να σε σκοτώσει πρέπει να σε προετοιμάσουν ασθένειες και καταχρήσεις. Αντί να μοστράρουν τα πρόστιμα και τα φέρετρα, θα έπρεπε στο κατράν της τηλεόρασης, μόνιμα να εμφανίζεται η επιγραφή ΚΑΠΝΙΣΜΑ = COVID.

Αυτό αν πραγματικά ενδιαφέρει η ανοσοποιητική θωράκιση. Διότι του χρόνου θα μας πλασάρουν την μετάλλαξη του COVID-19 και την ανάγκη νέου εμβολίου και πάει λέγοντας.

Δεν γίνεσαι εμπρηστής για να πουλάς πυροσβεστήρες. Με την εμπορική και βιομηχανική παγκοσμιοποίηση και την μετεγκατάσταση της παραγωγής σε τρίτες χώρες (έχουμε ξαναγράψει για αυτό), πρώτα – πρώτα εξοντώθηκαν οι μικρομεσαίοι όλης της ΕΥΡΩΠΗΣ. Με την εργαλειοποίηση της υπερτιμημένης πανδημίας και τα γενικευμένα LOCKDOWN έχουν εξοντωθεί, εκτός από τους εναπομείναντες μικρομεσαίους και οι αυτοαπασχολούμενοι γενικώς.

Τα ιατρικοποιημένα συστήματα διαχείρισης υποβάλουν την οργάνωση της καθημερινής ζωής (διαχείριση παραγωγής, διαχείριση ελεύθερου χρόνου, διαχείριση Μ.Ε.Θ. και κλινών, διαχείριση επιλογής διασωλήνωσης, διαχείριση έκφρασης με λογοκρισία) για να αναφέρουμε έτσι επιγραμματικά.

Η αποκαλυψιακού τύπου θυσία των μικροεπαγγελματιών και συνακόλουθα της γενικευμένης ανεργίας που ήδη προκαλείται, κτυπά σε όλη την ΕΥΡΩΠΗ, τα κεκτημένα των παραγωγικών τάξεων, δηλαδή, την ευημερία που παράγουν.

Δημιουργείται μία κατάσταση γενικευμένης δυστυχίας, που θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, που θα συγκρίνεται μόνο με τον Μεσαίωνα. Ήδη σε όλο τον πλανήτη, εκδηλώνονται καθημερινά, διαδηλώσεις και επεισόδια, για την ώρα διαχειρήσιμα, από τον νόμο και την τάξη.

Είναι επιτακτική ανάγκη να πάρουν θέση οι διανοούμενοι, καθώς η αντίσταση σ΄ αυτή την φάση, απαιτεί να ειπωθεί το ανείπωτο πριν οι λαοί πράξουν το αδύνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου