Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

ΛΑΝΘΑΝΩΝ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ

 Καβαφικοί Βάρβαροι.

Μια γνωστή μας κυρία βαθειά θρησκευόμενη κατά την γνώμη της, είπε σε συνομιλία μας «εγώ για την πίστη μου άνθρωπο σκοτώνω». Μια ακραία έκφραση μισαλλοδοξίας στο όνομα της πίστης και της αγάπης του Χριστού.

Κατά την γνώμη μας η δήλωση αυτή δεν διαφέρει από συνθήματα του τύπου «Θάνατος στους Φασίστες» ή «Θάνατος στα Κουμμούνια» συνθήματα γραμμένα στους τοίχους από ομάδες κρούσης δημοκρατικών ή ακροδεξιών μορφωμάτων που απολαμβάνουν τα αγαθά της δημοκρατίας.

Με χυδαίο και φασιστικό πολύχρωμο τρόπο την δυσφημούν. Αυτό το πολίτευμα της δημοκρατίας που τους επιτρέπει να εκφράζονται και να εκλεγούν. Άθελα τους συντηρούν την διαίρεση και τον διχασμό σαν απαραίτητοι Βάρβαροι στην υπηρεσία της οικονομικής και πολιτικής επικυριαρχίας γνωστών κέντρων εσωτερικού εξωτερικού, που τα συντηρούν.

Αφορμή για το άρθρο έγινε η καταδίκη του κινήματος του ψυχρού αυγού, αλλά και του δολοφόνου – μέλους του που εκκολάφθηκε στο φασιστικό επωαστήριο, καταδικάστηκαν οι φορείς και όχι τα αίτια που γονιμοποιούν την πικρία και αγανάκτηση του λαού.

Οι ηθικοί αυτουργοί, ο σκοτεινός κώδικας του Ναζισμού της Ναφθαλίνης και του προσκηνίου πιστεύουμε ότι εξακολουθεί να απεργάζεται εργαλειοποιώντας ευκαιρίες όπως η πανδημία. 

Ως προς τα καθ’ ημάς, πως θα αντιδράσουμε άραγε, αν Ρουπακιάς αξιοποιώντας τον νόμο Παρασκευόπουλου; Έτσι υποθετικά, έκανε περίπατο καμαρωτός μπροστά από το θησείο του ΦΥΣΣΑ και παρατρεχάμενοι οπαδοί του ψυχρού αυγού*, κραυγάζαν φιλώντας τον εκτελεστή «ήρωας, ήρωας».

Και όμως έτσι συνέβη όταν ο εκτελεστής της 17ης Νοέμβρη, Κουφοντίνας, αμετανόητος κατά δική του δήλωση εισέτι συντηρούσε τον Φασισμό του Αντιφασισμού του βολτάροντας υπομειδιώντας. Και τα δύο άκρα είναι οι απαραίτητοι βάρβαροι του ΚΑΒΑΦΗ ως διαχρονική διχαστική συνταγή.

Τα Μ.Μ.Ε των παγκοσμιοποιητών έχρισαν διχαστικά τον Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή ως πούρους συνεχιστές του παγκόσμιου Ναζισμού καθώς χαρακτήρισαν την δίκη σαν τη δεύτερη μεγαλύτερη μετά της Νυρεμβέργης.

Πιστεύουμε μάλλον ότι ο νέος Φυρερίσκος θα γράψει στη μπουζού**, τον δικό του «ΑΓΩΝΑ» τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος, με την Φιλολογική υποστήριξη ΟΜΟΙΔΕΑΤΩΝ και συμβουλευόμενος κείμενα του ΣΕΛΙΝ. Η Ναζιστική ιδεολογική ευγονική φαίνεται πως παράγει Αρείους με τον σωματότυπο του Μιχαλολιάκου, του Λαγού και Ρουπακιά.

Τα υπόλοιπα θα τα θεραπεύση το ΕΜΒΟΛΙΟ της ΦΟΝ Ευγονικής κατά περίπτωση ανάλογα με την συγκυρία. Περί του εμβολίου έχουμε γράψει την θέση μας στο προηγούμενο άρθρο με τίτλο «ΠΑΝΔΗΜΙΚΉ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ» στον επίλογο.

Το χαϊδολόγημα των Αναρχικών (τα δικά μας παιδιά ) από όπου και γίνεται, απλά νομοτελειακά τον αντιδραστικό Φασισμό που πυροδοτεί την Αναρχία σε ένα ανατροφοδοτούμενο συνεχές.

ΘΥΤΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΘΥΤΕΣ πάντα υπάρχουν διαχρονικά

τα επωαστήρια νάναι καλά καθώς λεφτά υπάρχουν

για την χρηματοδότηση τους ωσεί διαιώνιση του είδους.

Φτωχή πατρίδα στα μάγουλα σου

ΦασιστοΑναρχικοί χαράζουνε τον Γολγοθά σου

«παράφραση ΣΕΦΕΡΗ»

 

*Ψυχρό Αυγό : το Αυγό του φιδιού.

**Μπουζού : Μπουζούριασμα, Φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου