Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

 Μία μάσκα του λανθάνοντος υπαρκτού Διεθνισμού.

Στην πρωτόλεια κομμουνικώς κομμουνιστική ΚΙΝΑ του Μάο, είχε εκδοθεί γραμματόσημο με την εικόνα νεανία ερυθροφρουρού, που είχε καταδώσει τους γονείς του στο κόμμα, επειδή είχαν κρύψει μέρος της οικογενειακής σοδειάς.

Η δημιουργία και η επιβολή επιθυμητής συμπεριφοράς του πόπολου από τους κρατικούς ιδεολογικούς και κατασταλτικούς μηχανισμούς ήταν και είναι γνώρισμα μονοκομματικών καθεστώτων (φασιστικών – κομμουνιστικών ή μεταμφιεσμένων δημοκρατικών). Οι τρόποι που επιβάλλονται διαφέρουν στυγνά ή με το γάντι.

Στην μετα-Μάο εποχή ΚομμουνιστικοΚαπιταλιστική ΚΙΝΑ, έγιναν εξ ανάγκης προσαρμογές ως προς τα ατομικά δικαιώματα. Τα τζην της φυλακής και η παιδική εργασία στην ΚΙΝΑ μπορεί και να καταργήθηκαν. Η ανάγκη για εξαγωγές και συνεργασία με τον συν-παν-καπιταλισμό ανάγκασαν την λαοκρατική μονοκρατορία, των κόκκινων ΧΑΝ, να προσαρμόσει τον καταπιεστικό και ιδεολογικό μηχανισμό προς το Δημοκρατικότερο.

Εφαρμόζει POINT SYSTEM ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συνεπούς πολίτη, με οικονομικές και άλλες ποινές προς τους ασυνεπείς και απείθαρχους πολίτες, αλλά και ως προς την νομιμοφροσύνη τους στο καθεστώς. Προπαντός αυτό

Για πρώτη φορά στην ιστορία υπάρχει μία ΠΑΝ-Παγκοσμιοποίηση των Αγορών χωρίς σύνορα, ένας διεθνιστικός δικτατορισμός απάτριδων χρηματιστηριακών αγορών, πίσω από τις οποίες κρύβονται απρόσωπα διαβούλια.

Ελέγχουν και λεηλατούν οικονομίες κρατών καταχρώντας αποθεματικά ταμείων, υποθηκεύουν και υποδουλώνουν οικονομικώς κράτη, προκαλούν παγκοσμίως οικονομικές κρίσεις, καθώς έχουν τους αγορανομικούς υπεύθυνους ως ανδρείκελα και αχυράνθρωπούς.

Την παγκόσμια οικονομική κρίση προ COVID-19 είχαν προκαλέσει δύο κολοσσοί Γκολντμαν  Σακς και Σλήμαν Μπράδερς. Σαν το Ελληνικό χρηματιστήριο το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο των θυμάτων και όχι του θύτη.

Με την εργαλειοποίηση της επικίνδυνης πανδημίας του COVID-19 επιχειρείται η κατάλυση των ατομικών ελευθεριών του λαού, χάριν του γενικού συμφέροντος, όπως προσπαθεί να πείσει ο ιδεολογικός μηχανισμός κατασκευής συναίνεσης. Μέσω του φόβου, αλλά και του διχασμού μεταξύ των ποπολάρων.

Το επόμενο στάδιο της οικονομικής παγκοσμιοποίησης φαίνεται να είναι η παγκοσμιοποίηση της παγκόσμιας Υγείας χωρίς σύνορα. Μετά τις Μ.Κ.Ο. και τους γιατρούς χωρίς σύνορα (αδρά χρηματοδοτούμενοι ανώνυμοι θεσμοί λες και δεν υπάρχουν γιατροί με σύνορα).

Μας συνηθίζουν στην ιδέα χωρίς σύνορα σε όλα. Το αποτελεσματικό υπόδειγμα των ολίγων δισεκατομμυριούχων, που ποιμαίνουν ενάμιση δισεκατομμύριο πειθαναγκασμένων αμνών, που συμμορφώνεται στους κανόνες αδιαμαρτύρητα.

Ίσως επιχειρείται να εφαρμοστεί στην Ευρώπη των ΦΟΝ-ΝΤΕ-ΔΟΝ-ΚΑ με εργαλείο τους ιδεολογικούς μηχανισμούς τα Μ.Μ.Ε(ξοικείωσης), που ρυθμίζουν την εξοικείωση των ποπολάρων στο αναγκαστικό φίμωτρο, προετοιμάζοντας τους σε άλλες συναινέσεις, κατάργησης ατομικών και οικογενειακών ελευθεριών.

Αυτό μέσω ενός Συστήματος ιδρυμάτων, όπου μπορεί να περιορίζονται οι παρεκκλίνοντες (Άσυλα, Νοσοκομεία, Κλινικές αποκατάστασης, ιδρύματα επανένταξης, γηροκομεία, περιορισμό κατ΄ οίκον). Ελπίζουμε να μην βάζουμε ιδέες.

Όλα αυτά με εργαλειοποίηση του φόβου της πανδημίας χωρίς αντίσταση και με συναίνεση για την κανονικοποίηση των απειθάρχων πολιτών. Υπάρχει προς το παρόν η δημόσια διαπόμπευση στην σαρδελοποιημένη συγκοινωνία, προς όσους δεν φορούν την μάσκα φιμωτικά, από συνεπιβάτες αυτόκλητους επιθεωρητές.

Η ερευνά για το εμβόλιο είναι ένα αδρά χρηματοδοτούμενο ρευστό δίκτυο ιατρικών και επιστημονικών ιδρυμάτων με εξειδίκευση στην μοριακή βιολογία. Το εμβόλιο που ετοιμάζεται έχει δύο βασικούς στόχους, κατά την γνώμη μας, την εμφύτευση RNA ενός προγράμματος ελέγχου του σώματος και της συμπεριφοράς και την διαιώνιση της οικονομικής εξάρτησης κρατών με το πρόσχημα της υγείας.

«Η CUREVAC δουλεύει πάνω σε μία νέα γενιά εμβολίων με βάσει τον αγγελιοφόρο RNA, το οποίο μεταφέρεται στα κύτταρα με νανοσωματίδια λιπιδίων. Λειτουργεί ως φορέας δεδομένων με την βοήθεια των οποίων ο οργανισμός μπορεί να παραγάγει από μόνος του δραστικές ουσίες για την καταπολέμηση διαφόρων νόσων». (Πηγή: εφημερίδα συντακτών 21/8/2020).

Ο φορέας δεδομένων δύναται να είναι και συμφορέας δεδομένων κατ΄εμάς.

Πάμε για άλλες θεραπείες φανταστικές

Πάμε για άλλες πολιτείες φιμωτικές

Αν το θές!!!

(άδουμε εμείς)

                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου