Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΑΝΗΤΑΡΧΟΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ O VITRU ΩΧΡΙΑ

 Ο κόσμος τόχει (ΝΤΟΥΜ – ΝΤΟΥΜ)ΜΠΑΝΟ και αυτοί κρυφό καμάκι.

Ο όφις του Λιγνού-Αδη «μας εξαπάτησε», είπε περίπου η κομισέρ Πολιτισμού αποποιούμενη πολιτικές ευθύνες, για τον διορισμό του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, απεδείχθη στην ηγεσία του κρατικού θεάτρου. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες γαργαλιστικές για κάποιους, εμετικές για τους περισσότερους. Την αλήθεια ή το ψέμα. Θα σχολιάσουμε μόνο ότι ειπώθηκε από επίσημα χείλη ως αναντίρρητη απόδειξη και τις συνεπαγωγές που προκύπτουν.

Πληθυντικό χρησιμοποίησε η διορισμένη κομισέρ, δηλαδή δεν υπάρχει καμμία προσωπική ευθύνη για την επιλογή της. Ο πληθυντικός «Μας εξαπάτησε» αναφέρεται σε πλήθος μας θύμισε το «μαζί τα φάγαμε» του Πάγκαλου και το «Ας πρόσεχαν» του Σημίτη για το χρηματιστήριο, για ευθιξία και παραίτηση ούτε κουβέντα, από κανένα. Αφού όλοι μαζί φταίμε, όπως υπονοούν.

Με αυτή την λογική δεν υπάρχει ευθύνη, καθότι όπως μετακυλύετε αυτή, φταίει ο λαός, που γελάστηκε από τον Αρχιθεσμικό που τον ψήφησε, ο οποίος διόρισε την κομισέρ, που εξαπατήθηκε με την σειρά της από τον όφη. Αν υπήρχε ο φόβος κρυφής κάμερας πιστεύουμε ότι τα περισσότερα από αυτά που εξευτέλισαν και εξευτελίζουν την κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία, θα είχαν αποφευχθεί.

Έτσι δεν θα οδηγούμασταν σε μία υποθηκευμένη για 99 χρόνια πατρίδα λόγω σήψης και ατιμωρησίας. Από την Ελλάδα που έτρωγε τα παιδιά της όπως λέγανε, πήγαμε στο άλλο άκρο. Δηλαδή μερικά από τα καλόπαιδα της έφαγαν την Ελλάδα ηθικά, ιστορικά, οικονομικά, εθνικά.

Την κατέστησαν ωσεί καντόνιο των ΦΟΝ-ΝΤΕ-ΔΟΝ-ΚΑ, Σόρος, παγκοσμιοποιητών, ευάλωτη σε Γερμανοχαϊδεμένους άσπονδους φίλους, προαιώνιους διεκδικητές της πατρίδας μας, που διαθέτουν όσφρηση ίαινας.

Φτωχή πατρίδα στα μάγουλα σου

Μαχαίρια γράφουν (και ξαναγράφουν) τον Γολγοθά σου.

Υ.Γ. Τα πολιτικά κόμματα και οι ηγεσίες τους νεοβυζαντινολογούν ερίζοντας περί όνου σκιάς συμψηφίζοντας ευθύνες ζέστης – κρύου (Ματι, Χιονοπτώσεις).

*VITRU παιδεραστής με πολλά θύματα στο Βέλγιο το ‘70

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου